Връзката на Аштън Кътчър и Мила Кунис – любов като от филм

Въпреки че Аштън Кътчър и Мила Кунис са ни любима екранна двойка, последният си филм мъжката половина на двойката снима заедно с друга актриса – Рийз Уидърспун. В Your Place or Mine те изиграват Деби и Питър – двама най-добри приятели, които са абсолютни противоположности. Тя е счетоводителка, която има син и живее в Лос Анджелис, докато той е маркетингов директор и амбициозен писател, който живее в другия край на страната – Ню Йорк.
Сюжетът се заплита с решението на двамата да разменят домовете и графиците си за една седмица, като постепенно разбират, че това, което липсва в живота им, е всъщност другият. Да, филмът звучи като да е една доста типична романтична комедия, която обаче явно доста е привлякла вниманието на Аштън Кътчър.
В интервю за Extra той споделя, че се е свързал с историята. “Някой, с когото си приятел от години, с когото нямате романтична връзка, а сте просто приятели, а след това внезапно превключвателят превключва и изведнъж сте… женени и имате съвместен живот”, обяснява актьорът, който очевидно намеква, че точно по този начин се е разпалила любовта му с актрисата Мила Кунис.
Те двамата играят двойка в сериала “Шеметни години”, който има цели осем сезона и се снима от 1998 до 2006 г. По това време Кътчър и Кунис са просто приятели, като започват да излизат заедно чак през 2012 г. Три години по-късно са вече женени и сега имат две деца – дъщеря Уайът (8 г.) и син Димитри (6 г.), ни припомнят от Entertainment Weekly.
На въпроса дали съществува приятелство като това на Деби и Питър, Аштън Къчър казва иронично: “Да, явно съм имал точно такава връзка в живота си.”
А пък Рийз Уидърспун казва: “Той е с Мила. Това е точно историята на техния живот.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Чарлз нае бившия дизайнер на Apple

Основната тема в Бъкингамския дворец в следващите 90 дни ще бъде коронацията. Тържественото събитие, на което Чарлз ще бъде коронован за крал на Великобритания, ще се състои на 6 май, а вече се знаят и някои подробности за програмата. Докато чакаме да бъдат обявени големите музикални имена, които ще вземат […]