Задава се риалити с 5 милиона награден фонд

MrBeast си остава феномен в YouTube, защото до момента никой не може да го надмине по брой абонати в платформата за видео споделяне.
Джими Доналдсън, както е истинското му име, се опитва да прави все по-щури и изискващи много пари видеа, които наистина не можем да видим всеки ден. 
От The Hollywood Reporter разбираме, че MrBeast ще използва цялото си въображение, за да създаде риалити предаване за Amazon.
Проектът е озаглавен Beast Games и е описан като най-големият риалити състезателен формат в историята на телевизията. Той ще включва цели 1000 участници, които ще се борят за рекордната награда от 5 милиона долара.
Amazon са успели да преборят конкуренцията на останалите стрийминг платформи, а Доналдсън се е договорил да запази пълен творчески контрол над риалитито. “Целта ми е да направя възможно най-великото шоу и да докажа, че ютюбърите могат да успеят в други платформи”, казва MrBeast.
До момента Squid Games: The Challenge – риалити предаването на Netflix, държеше рекорда за най-голяма награда – 4.56 милиона долара. През февруари MrBeast заяви пред списание Time, че YouTube каналът му изкарва между 600 и 700 милиона долара на година. А по-голямата част от тези пари той инвестира в нови видеа.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пореден проблем за Кейт Мидълтън

На 16 януари тази година Кейт Мидълтън претърпя коремна операция в London Clinic, където впоследствие остана десет дни. След това пиар екипът й съобщи, че принцесата на Уелс няма да има публични ангажименти преди края на Великденските празници. И така започнаха всичките й проблеми. Първо така и не беше обяснено […]

Subscribe US Now