Деси Слава хвърли поредна бомба, влиза в нов български сериал ВИДЕО

Деси Слава се появява с роля в новия български сериал “София вкъщи”, който тръгва скоро в ефира на bTV. Попфолк звездата, която наскоро изуми феновете си с драстичната промяна във визията си, влиза в образа на г-жа Донева, става ясно от трейлър на сериала.

Всъщност обаче, това не е първото появяване на гласовитата изпълнителка във филм. Преди години тя участва с главна роля и в лентата “Малък-голям” на режисьора Ясен Григоров, в съдружие с известния роден фотограф Темелко Темелков.
Неузнаваема! Няма да познаете Деси Слава, пак е топ мацка СНИМКА
Пак в същия период певицата се включи и с епизодична роля в комедийния сериал “Столичани в повече”, така че играта пред камера, може да се каже, че вече никак не й е чужда.

“София вкъщи” ще пренесе зрителите в колоритния и необятен свят на една от най-успешните компании за търговия с недвижими имоти в България. Сериалът разкрива натовареното ежедневие на група млади брокери и техните сложни взаимоотношения в един критичен за компанията период.
Поредица от перипетии, сложни ситуации и приключения ще поставят героите пред трудни професионални и морални дилеми. Изпълнени с лек хумор, забавни ситуации и неподправена искреност, епизодите ще изследват различните измерения на това какво е дом и семейството.
Азис скочи срещу Деси Слава, нарече я предателка СНИМКА
Нов, модерен и съвременен, сериалът ще заложи на изцяло нови и свежи лица – талантливи актьори, които съвсем скоро ще се превърнат в любими на зрителите на bTV. В ролята на София ще изгрее младата и очарователна актриса – Владинелла Кацарска, която е завършила “Актьорско майсторство” в класа на доц. д-р Пенко Господинов.
В ролята на един от новите собственици и финансов директор на компанията (Даниел), ще бъде актьорът Иван Тодоров, а в ролята на новия оперативен директор (Никола) ще блесне актьорът Никола Парашкевов.
Продуцент на “София вкъщи” е Кръстьо Ламбев (Concept Studio)./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Айлин от "Ергенът хвърли бомбата: С Евгени беше само веднъж, не повече!

Откакто е излязла от “Ергенът” Айлин Бобева не спира с провокациите и скандалните признания в мрежата. Каратистката, която Евгени Генчев не само, че не пожела за своя житейска спътница, и изгони от формата не веднъж, а цели два пъти, явно не си поплюва. Само да припомним, че след като не […]

Subscribe US Now