Брад Пит в позната компания

Въпреки драматичната раздяла с Анджелина Джоли и не особено блестящите отношения с децата му, Брад Пит явно е успял да намери баланса в живота си. Той работи по няколко нови филма, а очевидно и личният му живот съвсем не е занемарен.
Той се появи на поредно публично събитие под ръка с половинката си от няколко месеца – 34-годишната Инес де Рамон. Двамата присъстваха на Международния филмов фестивал в Санта Барбара в края на миналата седмица.
Седнали точно зад Брадли Купър и Кери Мълиган, двамата очевидно се наслаждаваха на събитието, както и на компанията си. Пит, който навърши 60 години през декември, беше облечен в елегантен тъмнокафяв костюм.
Инес, която е бивша съпруга на актьора Пол Уесли, беше в сексапилна тъмнозелена рокля с високо деколте и гол гръб. Почти през цялото време ръката й почиваше на коляното на Пит, пишат Hello.
Брад Пит излезе и на сцената на фестивала, за да връчи награда на Брадли Купър, като не пропусна да се пошегува с него по повод събитието на уикенда – Супербоул. Той каза, че любимият му отбор Kansas City Chiefs ще спечели финала, докато любимият отбор на Купър Philadelphia Eagles не се е класирал.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Полувремето на Супербоул 2024 - голямото завръщане на Ъшър

Супербоул е едно от най-впечатляващите, грандиозни, гледани и коментирани спортни събития в света. И тази година финалът на първенството на Националната футболна лига на САЩ на направи изключение и освен на феновете на спорта, привлече интереса и на всички, на които им се гледа истинско музикално шоу. Полувремето на мача по […]

Subscribe US Now