Готови ли са Нина Добрев и Шон Уайт за семейство

През април 2020 г. стана ясно, че Нина Добрев и Шон Уайт са новата звездна двойка на хоризонта. Един месец по-късно самите те обявиха официално връзката си в Instagram. И изглежда, че оттогава отношенията им вървят съвсем по мед и масло.
Както Шон Уайт разказва преди да се състезава на последните си олимпийски игри през февруари 2022 г., самият той разбира колко сериозно влюбен е в Нина Добрев точно в един конкретен момент. Това са случва, когато решава заради нея да пътува до Южна Африка, съвсем импулсивно.
“Всъщност така започнахме нашата връзка”, споделя 36-годишният сноубордист за спонтанното си решение да посети Нина Добрев в страната, където тя снима филм. Всъщност, едно от нещата, които и двамата споделят като страст, са точно пътуванията.
Година след това съдбоносно пътуване, източник издава пред Us Weekly, че Нина преди е имала много връзки, които не са ѝ се получили, но откакто е с Шон, е развълнувана от това докъде са стигнали отношенията им. Освен това и двамата постепенно предприемат стъпки за започване на съвместно бъдеще.
“Имаме общи интереси. Начинът, по който се запознахме, наистина укрепи връзката ни. И проблемите, с които се сблъскваме, с тях се справяме чрез комуникация”, споделя пък самият Шон Уайт за връзката си с Нина Добрев. Когато разкрива това, той издава също, че би искал да бъде баща. “Това е нещо, което просто изглежда толкова вълнуващо”, казва още олимпиецът.
Сега, известно време и много любов по-късно, източник на Us Weekly този път издава, че след близо три години заедно, двойката е все толкова силна. По думите му двамата дори вече са обсъдили и стъпката да се оженят и да си имат деца.
“Те са супер съвместими и имат свободен дух. Сега са толкова влюбени и не могат да си представят да не прекарат остатъка от живота си заедно”, споделя източникът, който издава още, че според Нина годежът предстои още тази година. А дали това наистина е така, оставяме времето да ни покаже.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Това ли е изненадата в коронацията на крал Чарлз

На 6 май тази година Чарлз официално ще бъде коронясан като новия монарх на Великобритания на религиозна церемония, която не се е случвала от 1953 г. – годината, в който на трона се възкачва майка му Елизабет Втора. Коронацията ще бъде съпроводена от тридневни тържества, като “черешката” им ще е […]