Отиде си непризнатият син на Ален Делон

През 60-те години на миналия век Ален Делон има кратка връзка с германската певица Нико. Впоследствие тя ражда син – Ари, когото актьорът и до ден днешен отказва да признае. Прави го майката на Делон – Едит, която осиновява детето заедно с вторият си съпруг Пол Булон, чиято фамилия то приема.
През 2018 г. Ари Булон завежда дело, чрез което иска Делон да го признае за свой син, но молбата е отхвърлена от френския съд с аргумента, че актьорът в момента пребивава за постоянно в Швейцария. Предстоеше обжалване на решението.
Но само преди ден стана ясно, че Ари е намерен мъртъв в дома му в Париж. Властите официално съобщават за смъртта му и е образуване следствие.
В последните години 60-годишният фотограф е страдал от хемиплегия – парализа на половината тяло, най-често следствие от инсулт. Живеел е сам, а за него се е грижил единствено личен асистент. Именно жената е намерила тялото, след няколкодневно отсъствие. Тя дори е арестувана заради това, че е изоставила лице в опасност, пише The Straits Times.
Булон описва хаотичния си живот в книгата “Love Never Forgets”, която издава през 2001 г. В нея той разказва за майка си Нико, чието истинско име е Криста Пафген. Тя е популярна певица, известна най-вече с участието си в групата Velvet Underground. Води скандален живот в хайлайф средите – с шумни празненства, наркотици и мимолетни връзки.
Именно такава е и връзката ѝ с Ален Делон, от когото твърди, че забременява. И макар между Ари и Ален да има физическа прилика, звездата на френското кино така и не е убеден, че момчето е негов син.
Ари често се присъединява към майка си по време на нейните музикални турнета, потапяйки се буквално в света на наркотиците, който той нарича “артистичната страна на чудесата”. След като Нико умира през 1988 г., той прекарва известно време в рехабилитационен център и получава психиатрична помощ.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето как се появи на бала си Цвети от "Хелс Китчън" и какъв гаф сътвори ВИДЕО

Цвети от “Хелс Китчън” продължава да приковава вниманието с поведението и извън Кухнята на Ада на шеф Виктор Ангелов, а причината в случая е повече от значива за нея – абитуриентски бал. Устатата врачанка не изневери на стила си и се премени с тежка рокля и солидно количество грим по […]