Какво мисли Каби Лейм за Уил Смит

Само за няколко години Каби Лейм (Khaby Lame) се превърна от обикновен работник във фабрика до най-следвания създател на съдържание в TikTok.
С което, разбира се, заваляха и милионите. Като не всички са изкарани от TikTok, а са благодарение на допълнителни спонсорски договори. И Каби, разбира се, не спира да създава съдържание, с което да разсмива хората.
И то без да произнася и една дума. Оказва се, че истинската страст на Каби Лейм е киното и той много иска да участва във филми. Е, след успеха му в социалните мрежи сме сигурни, че дебютът му няма да закъснее.
В интервю за TMZ той пояснява, че се възхищава на Уил Смит, а The Fresh Prince of Bel-Air е сериалът, който го е вдъхновявал. Затова и се надява, че в бъдеще ще има възможността да участва в някоя продукция рамо до рамо със Смит.
Относно шамара по време на Оскарите, Каби Лейм казва, че продължава да го уважава като актьор и смята, че всеки заслужава втори шанс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лесбо скандал: Красавици от "Игри на волята" се ожениха една за друга СНИМКИ

Ваня и Елена от втория сезон на „Игри на волята“ хвърлиха бомбата, че са се взели. Ваня Запрянова, която завърши на трето място в предаването, неочаквано съобщи, че с Елена Василева, са се оженили. Това разбрахме от техните Инстаграм профили, в които качиха цялата история и това как се е […]