Лесбо скандал: Красавици от “Игри на волята” се ожениха една за друга СНИМКИ

Ваня и Елена от втория сезон на „Игри на волята“ хвърлиха бомбата, че са се взели.

Ваня Запрянова, която завърши на трето място в предаването, неочаквано съобщи, че с Елена Василева, са се оженили.
Това разбрахме от техните Инстаграм профили, в които качиха цялата история и това как се е стигнало до сватбата.
“The story of my WIFE‍️‍️
Ето как стигнахме до тук?
Тръгнахме на почивка като съвсем обикновени гаджета В този ден и двете се бяхме облекли в бяло без да се наговаряме. Пошегувахме се, че сме готови за сватба (макар че обикновено сватбите не са с две булки – подробности). Пристигнахме в хотела и на рецепция ни посрещнаха с думите “Вие за сватбата ли сте?” Избухнахме в смях, а рецепционистката ни гледаше в недоумение Оказа се, че в хотела същата вечер предстои сватба и тя ни е сметна за едни от гостите. Хм… сватба. На тази не бяхме поканени, но за нашата не ни трябват покани И така, решението беше взето!
Ще се женим!
И понеже и двете сме традиционалистки (Нали? Странна дума за точно тази ситуация), все пак сметнахме, че едната булка ще е с костюм, а другата с рокля. Но къде е роклята? Имаме само костюм… май трябва да отложим сватбата ????
След вечеря се завърнахме в хотела. Оправях си багажа и попаднах на… БЯЛА РОКЛЯ Никога не я бях носила. Дори не знаех, че съм я взела… Това беше! Вселената се произнесе – СВАТБА ЩЕ ИМА!
И така, на 19.06.2022 г. обръщението “ЖеноУ” придоби съвсем различен смисъл”/show.blitz.bg
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by ꧁Ваня Запрянова꧂ (@vanessaseemoreoriginal)

Източник: blitz.bg
Next Post

Алекс Богданска се появи с прозрачна рокля и без бельо СНИМКИ 18+

Александра Богданска съвсем му отпусна края след раздялата с Даниел Петканов. Изглежда, че Лудия репортер е спирал половинката си от по-разголени облекла и сега тя си наваксва.  На филмов фестивал в Свети влас Алекс се появи почти гола. Роклята й прикриваше само малка част от най-интимните местенца, но всичко друго […]