Жената, с която Джо Манганиело замени София Вергара

До момента 2023 г. се оказа съдбовна за много светски двойки, които изненадващо обявиха разделите си. Сред тях са и София Вергара с Джо Манганиело, които приключиха брака си след осем години заедно.
Междувременно 51-годишната колумбийска актриса продължава да работи активно и скоро очакваме любопитен сериал с нейно участие. 46-годишният актьор от “Професия стриптийзьор” обаче е решил да го кара по-полека.
Преди дни той беше заснет да напуска фитнес във Венис, Калифорния в компанията на Кейтлин О’Конър. 33-годишната актриса напоследък нашумя с участието си в поредицата “Възходът на династията “Лейкърс” на Мах, а преди това е участвала в “Двама мъже и половина”.
Манганиело и Кейтлин са забелязани в спортно облекло на тръгване от фитнес салона, след което са се качили в джипа на актьора, който той е шофирал, съобщава Page Six. Дали обаче отношенията им са приятелски или нещо повече тепърва предстои да научим. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лечев блокира Мария Илиева в "Гласът на България", но бе попарен от... ВИДЕО

Талант от Созопол предизвика истински фурор в телевизионното музикално риалити “Гласът на България” и накара Иван Лечев да подходи доста драстично с колежката си Мария Илиева, като я блокира, възползвайки се от новата опция СуперБлок. 20-годишният Никола Янакиев спечели сърцата на треньорите, които буквално се надпреварваха чий отбор да избере […]

Subscribe US Now