Лечев блокира Мария Илиева в “Гласът на България”, но бе попарен от… ВИДЕО

Талант от Созопол предизвика истински фурор в телевизионното музикално риалити “Гласът на България” и накара Иван Лечев да подходи доста драстично с колежката си Мария Илиева, като я блокира, възползвайки се от новата опция СуперБлок.

20-годишният Никола Янакиев спечели сърцата на треньорите, които буквално се надпреварваха чий отбор да избере момчето, което изпълни песента “Iron Sky”. Изпълнението му до такава степен впечали Лечев, че пръв натисна бутона. След него се обърна и Дара, следвана от Мария Илиева. 
Големи изненади на старта на “Гласът на България”, специално участие взимат…

“Той е готов артист, от досегашните участници ми хареса най-много”, заяви с радост Лечев, но за негово съжаление талантливият певец в крайна сметка избра да бъде в отбора на Дара. 
Джайма стъпва на сцената на “Гласът на България”, изненадата е пълна
Никола определено грабна сърцата и на зрителите с великото си изпълнение. Той от години се занимава с пеене, участвал е в редица конкурси и е печелил призови места. Със сигурност има какво да покаже в музикалното риалити./show.blitz.bg 

Източник: blitz.bg
Next Post

Кой застана зад Хари и Меган и срещу кралския двор

В последните дни принц Хари отново бе в центъра на вниманието, но не заради поредното скандално изказване или съдебно дело, а покрай провеждането на игрите за военни ветерани Invictus Games в Дюселдорф от 9 до 16 септември. Херцогът на Съсекс, който получи редица критики след напускането си на кралския двор, отново […]

Subscribe US Now