Черни облаци са надвиснали над Мартин в “Игри на волята”! Още тази вечер ще…

Тази вечер в “Игри на волята” ще се случи нещо, което ще преобърне играта и ще размести коалициите за пореден път. Черни облаци ще надвиснат над Мартин Елвиса и ще бъде прокуден от племето си. 

Момчил има привилегията да залага на кастинг битката. Ако познае кой ще спечели битката – ще си подсигури храна докрая на сезона, но ако загуби – ще трябва да изпрати един от племето на Старейшините при това на Гладиаторите. 
И съвсем естествено Момчил решава да изпрати Мартин в другото племе и да си подсигури по-мирен престой в шоуто. Именно Мартин е този, който дърпа конците в синьото племе и създава напрежение сред останалите. 

Мартин не го чака нищо хубаво в другото племе, където се намират Мастагарков и Виолета. Те са най-големите му врагове в шоуто и с нетърпение очакват да си му върнат всичко. Ще се съюзят срещу него и ще го номинират всеки път. 
Но Мартин успява да се преботи и остава до финалната тройка в предаването. Всички вече знаят, че големият победител е Иван Рълев, след него остават Момчил и Мартин. Краси Дунев и Мастагарков са в челната петица./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Всички фенове на Галка от "Каризма" очакваха тази новина

При все, че почитателите на Галя от Каризма не са чували нейна нова песен от години, певицата споделя, че има амбицията да се завърне отново на сцената. За целта тя е посетила писателски лагер за автори на поп парчета. Уточни, че организатор на обучението е Саня Армутлиева. Тя дори позира […]