Колегите на Сашо Кадиев умряха от завист, след като им показа какво си е купил СНИМКА

Сашо Кадиев предизвиква завист сред редовите служители на Би Ти Ви с високия си стандарт на живот, а последното, с което кара колегите си да ахкат, е новата му кола.

Тази пролет водещият на „Преди обед” ходи на работа с чисто ново електрическо BMW в сребристо сиво. Лимузината струва над 200 бона и могат да си я позволят само хора с големи доходи. 
Преди няколко дни синът на Катето Евро вървеше с бодра крачка към платен паркинг, на който бе оставил автомобила си. Когато наближи немското си возило, Сашо първо му се полюбува отстрани, а после седна зад волана и даде газ към клон на банка.

Докато шофираше към трезора, актьорът и тв водещ пушеше и тръскаше пепелта през прозореца. „Колата му е електрическа, ама цигарите му не са електронни”, коментираха по този повод успелите да го зърнат столичани. Кадиев е в дългогодишен плен на тютюнджийския си порок и на този етап няма намерение да се бори с него.
Екранният партньор на Деси Стоянова прекара в банката десетина минути, а като излезе, изглеждаше още по-доволен от живота. Преди да яхне отново лъскавата си електричка, той извади телефона си и проведе разговор с любимата си Ивелина Чоева. Сашо се сгоди за дългокраката манекенка на Коледа, но двамата тепърва ще определят дата за сватбата. Доскоро Кадиев отричаше брака, но явно Ивчето, както я нарича, е променила възгледите му, пише Хотарена./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Съдбовната седмица на Уилям и Кейт

Изминалата седмица се оказа истински специална за принц Уилям и Кейт Мидълтън. Двамата бяха на няколкодневна обиколка на Уелс – областта, която има специално значение за тях откакто крал Чарлз ги провъзгласи за принц и принцеса на Уелс. А на 29 април двойката отбеляза годишнина от сватбата си. “12 години”, […]