Съдбовната седмица на Уилям и Кейт

Изминалата седмица се оказа истински специална за принц Уилям и Кейт Мидълтън. Двамата бяха на няколкодневна обиколка на Уелс – областта, която има специално значение за тях откакто крал Чарлз ги провъзгласи за принц и принцеса на Уелс.
А на 29 април двойката отбеляза годишнина от сватбата си. “12 години”, гласи простичкият текст в публикацията в официалния им профил в Instagram. Към него има добавено сърце, а на снимката виждаме Уилям и Кейт на велосипедите си в неформално облекло.
Кадърът е дело на фотографа Марк Порчъс и е направен миналата година по време на разходка на принца и принцесата в Норфолк. Сватбата на Уилям и Кейт беше едно от най-бляскавите кралски събития в последното десетилетие и се състоя през 2011 г. в Уестминстърското абатство.
Преди да отпразнуват годишнината си тази година, Уилям и Кейт успяха за пореден път да спечелят сърцата на уелсците. Двамата посетиха и Аберфан – градчето, в което през 1966 г. свличането на хвостохранилището на мината над града затрупва начално училище със 116 деца.
Общият брой на жертвите на трагедията е 144, а случилото се е представено в един от най-силните епизоди на сериала The Crown.
Принцът и принцесата посетиха мемориала на жертвите в Аберфан, и се срещнаха с роднини на някои от загиналите деца, както и с доста от местните жители. Видео с куриозна случка, при което бебе издърпа чантата на Кейт от ръцете й, стана хит онлайн.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Зуека натрупа пачки за кратко време от този страничен бизнес

Васил Василев-Зуека отиде в Испания и започна да продава картини – по една на ден по официалната статистика от неговия сайт, пише „Телеграф“. Всъщност, ако трябва да сме по-точни – почти по една картина – получената цифра е 0,9259259259259259. Както сам пише, над 250 продадени картини за 9 месеца. А […]