Изневерявала ли е Амбър Хърд на Джони Деп с Илон Мъск

Последните години са тежки за Джони Деп. Откакто се разведе с актрисата Амбър Хърд през 2016 г., той беше замесен в няколко дела, които продължават да се точат през годините. 
Нов дълго отлаган процес започва следващия месец. Той пък е повдигнат за клевета от Амбър Хърд. Сред имената на свидетелите по време на процеса попадат и тези на Джеймс Франко и Илон Мъск. Представители на компанията Walt Disney и Warner Bros също ще дадат показания.
Според Deadline, Франко и Мъск са извикани да свидетелстват от името на Амбър Хърд, след като Деп е обвинил и двамата, че имат връзка с бившата му съпруга. Деп и Хърд ще свидетелстват лично, докато Франко и Мъск ще дадат своите показания виртуално, пишат от Bloomberg. 
През 2019 г. Джони Деп заведе дело за клевета срещу Хърд, след като през 2018 г. във The Washington Post тя сподели, че е била жертва на домашно насилие.
Деп и Хърд бяха женени между 2015 и 2017 г. След като не успя да премести делото в Калифорния, нито да го прекрати, Хърд заведе дело срещу Деп за 100 милиона долара през септември 2020 г. Малко след това започна едно непрекъснато съдене от страна на двамата актьори, които взаимно се обвиняваха в какво ли не. 
Настоящето дело за клевета трябва да започне на 11 април в съда на окръг Феърфакс във Вирджиния.
Междувременно в момента се разработва нова документална поредица, която има за цел да хвърли малко светлина върху бурните отношения между Деп и Хърд.
Поредицата от две части, наречена Johnny VS Amber, ще покаже брака на двойката, развода и последващите съдебни действия един срещу друг, от различни гледни точки. Интервюта с адвокатите на двойката, плюс хора, които твърдят, че са близки до тях, ще бъдат включени в сериала. Той ще бъде излъчен по Discovery+.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now