Би ли участвал Тейлър Лаутнър отново в “Здрач”

Тейлър Лаутнър завинаги ще си остане Джейкъб Блек. Трудно можем да си го представим в различна роля от тази в “Здрач”, която му даде невероятен тласък в киното и му спечели милиони фенове по целия свят. Не че сме имали и много поводи да го правим, разбира се.
Почитателите на хитовата филмова поредица никога няма да забравят своите любимци – Бела, Едуард, Алис, Джаспър и, разбира се, Джейкъб. Вероятно много от тях изпитват носталгия към времената, в които навсякъде се говореше само за тези герои. Вероятно и много от тях се чудят дали актьорите биха изиграли същите образи, след повече от 10 години излизането на първата част от продукцията.
Тейлър Лаутнър, който сега е на 30, казва пред E!News, че би се съгласил да влезе отново в образа на известния си герой от “Здрач”. Според него ролята е “толкова добра, но има едно условие”.
Ако Лаутнър реши да изиграе Джейкъб Блек, би си спестил интензивните тренировки, на които се е подлагал тогава, за да бъде в топ форма и да се разхожда свободно без тениска. По думите му тялото, което е изваял за филма, е перфектно за ролята, но упражненията, дисциплината и храненето не са му оставили особено приятни спомени.
“Трудно е, защото когато бях на 17, 18, 19 години, не можех да правя кардио. Трябваше просто да кача възможно най-много мускули. Ако започнех да се изпотявам по време на тренировка, треньорът би ме прекъснал и би предложил да идем да си вземем чийзбургери. Просто се опитвахме да кача тегло”, обяснява той.
Къде би бил Джейкъб сега? “Щастлив завинаги с Ренесме, защото така приключи всичко”, смята актьорът. В крайна сметка той си представя, че Джейкъб е просто “щастлив някъде” в настоящето.
След филмите “Здрач” Тейлър Лаутнър си взе почивка от големия екран, за да се отдаде на годеницата си Тей Доум. Наскоро тя публикува забавно видео, в което разкрива за чувствата си към своя любим.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нещото, което кралицата ще направи за първи път в 70-годишното си управление

2022 г. е важна година за кралица Елизабет. През нея тя отпразнува Платинения си юбилей – 70 години на британския престол, който я направи втория най-дълго царувал монарх след Краля-слънце Луи XIV. Белязана е обаче и от някои затруднения. Вече няколко месеца 96-годишната кралица се бори с проблеми с подвижността. […]

Subscribe US Now