Когато всички погледи са привлечени от Кейт Мидълтън

Едно от най-важните събития за Уилям и Кейт през 2022 г. отмина и двамата трябва да са доволни от отзвука, който то получи. Двамата пристигнаха в САЩ за първи път от шест години насам, за да връчат еко наградите, основани от Уилям.
Earthshot Prize бяха раздадени на тържествена церемония в Бостън в петък вечерта, 2 декември, в присъствието на звезди от Великобритания и САЩ – Дейвид Бекъм, Ани Ленъкс, Рами Малек, Ели Гулдинг, Шайлин Удли.
Всички погледи обаче бяха привлечени от Кейт Мидълтън. В тон с темата на събитието, принцесата на Уелс носеше зелена рокля Solace London, взета под наем за 74 паунда от платформата за дрехи под наем Hurr.
И, ако само този факт не е достатъчно впечатляващ, ето втори, свързан с тоалета й – Кейт за първи път носеше смарагдовото колие, последно носено от покойната й свекърва и предишна принцеса на Уелс Даяна.
Колието първоначално принадлежи на бабата на кралица Елизабет Втора кралица Мери. През 1981 г. Елизабет го подарява на Даяна за сватбата й с Чарлз, а Даяна го носи на множество различни поводи.
Най-забележителната й поява с него е по време на посещението на Чарлз и Даяна в Австралия през 1985 г. На 31 октомври те присъстват на гала вечер в Southern Cross Hotel в Мелбърн, а Даяна се опитва да нахлузи бижуто без да го откопчава. Не успява, но пък резултатът от това как й седи като диадема й харесва и тя прекарва вечерта по този начин, припомнят ни от Royal Central.
Цялата церемония Earthshot Prize може да бъде гледана в официалния YouTube профил на организацията. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Яна Маринова и Луиза Григорова влизат в "Игра на доверие"

Още от средата на миналата година знаем, че Мартин Макариев подготвя своя следващ филм – “Игра на доверие”. Но това, което не знаем, е защо преди него видяхме сериала също режисиран от Макариев – “С река на сърцето”. Дългото чакане ще приключи след няколко месеца, защото вече знаем премиерната дата […]

Subscribe US Now