Наркотици, психични проблеми, арести и нови проблеми за сина на Шер

Преди няколко месеца стана ясно, че Шер е поискала спешно временно попечителство над сина си Илайджа Блу Олман. Като причина за тази мярка тя е посочила неговото затруднено финансово положение заради дългове към тръста си. През януари обаче молбата на певицата е отхвърлена, тъй като синът ѝ и неговите адвокати не са разполагали с достатъчно време, за да прегледат документите.
Сега обаче разбираме, че след насрочването на нова дата, изслушването все пак се е провело в Лос Анджелис, а Шер е взела участие дистанционно.
В крайна сметка тя не е получила своето, тъй като решението на съдията е било да отхвърли искането ѝ за спешно временно попечителство.
Певицата видимо е била разстроена, заради загрижеността за здравето и живота на 47-годишния си син Илайджа.
По време на изслушването адвокатите ѝ обясняват, че тя действително “се страхува, че синът ѝ няма да оживее през следващата една година”. Те изтъкват предполагаеми текущи проблеми, свързани с употреба на наркотици в миналото и психични проблеми, от които Илайджа Блу Олман сега страда.
Адвокатите на Шер обясняват също, че предвид тревожното психично състояние на сина ѝ, лекар я е посъветвал той да мине под попечителството ѝ, за да не остане на улицата.
Илайджа Блу Олман от своя страна възразява срещу искането на майка си, като в своя защита посочва, че се е подложил на лечение, за да пребори зависимостта си.
Адвокатите на Шер обаче настоятелно заявяват, че злоупотребата с наркотици на сина ѝ е “второстепенният проблем”. И че повече тя всъщност се тревожи за психичното му състояние.
Освен това защитата на певицата изтъква, че Илайджа е бил задържан заради психичните си проблеми, като за последно през септември той е имал “психотичен епизод”, въпреки че е бил чист.
В крайна сметка съдията обяснява решението си да отхвърли искането за временно спешно попечителство с липсата на “достатъчно доказателства”. По думите му голяма част от това, което Шер и адвокатите ѝ твърдят, се основава на “страхове” и хипотези.
Според съдията синът на певицата е доказал, че управлява финансите си, има жилище и е чист, след като е представил няколко теста за наркотици.
Въпреки това обаче изслушването е приключило с решението на съдията то да продължи на 6 март, тъй като делото за поисканото постоянно попечителство продължава, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Промяна за Уилям и Кейт

Кейт Мидълтън вече си е у дома след почти двуседмичен престой в болница след операция в коремната област. Според информацията на двореца Кенсигтън възстановяването й върви добре, макар че тя ще поеме официални ангажименти чак след Великден. Междувременно обаче информацията за нея и съпруга й на официалния сайт на кралското […]

Subscribe US Now