Беше ли наистина Джон Сина гол на Оскарите

Повече от 90 години Оскарите са най-голямото събитие в света на киното. По традиция всички присъстващи са облечени и по възможно най-стилния начин. И тези, които са в публиката, и тези, които излизат на сцената, за да обявяват победителите в отделните категории. 
Е, тази година видяхме, че не е нужно човек да носи костюм, за да привлече вниманието.
Джон Сина трябваше да обяви номинираните и големият победител в категорията за най-добри костюми. Той обаче излезе напълно гол на сцената, прикривайки най-важните си части с плика, в който е името на победителя.
Излизайки на сцената, видимо притесненият Сина се добра до микрофона и каза, че костюмите са изключително важни, при което цялата зала избухна в смях. Е, оказва се, че актьорът и кечист не е оставил нищо на случайността и реално не е имало никаква възможност да разкрие нещо повече от мускулите си.
От снимки зад кулисите на церемонията се вижда, че специален плат с телесен цвят е покрил както задните части на Джон Сина, така и важните, отпред. По този начин и той, и организаторите са си гарантирали, че няма да се случи някой гаф, за който ще се говори години наред.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайната, която Дакота Джонсън пази от години

Само преди няколко дни Дакота Джонсън сподели в свое интервю, че се чувства изключително горда мащеха на децата на партньора си Крис Мартин. Припомняме, че той има 17-годишен син на име Моузес и 19-годишна дъщеря, кръстена Епъл, от бившата си съпруга – Гуинет Полтроу. Още по-интересното в тяхната семейна ситуация е, че […]

Subscribe US Now