Тук ли ще живеят Том Брейди и Ирина Шейк

През миналата година Жизел Бюндхен и Том Брейди сложиха край на своя 13-годишен брак. От няколко месеца пък бившият куотърбек е свързван с една друга популярна и също разведен красавица – Ирина Шейк. Двамата обаче така и не са потвърдили заедно ли са или не.
Очевидно е, че Брейди вече е прежалил бившата си съпруга и гледа само напред към това, което му предстои. А част от плановете му за близкото бъдеще включват да заживее в новото си имение в Лос Анджелис. През 2014 г. той продаде предишната си собственост в района на д-р Дре за цели 40 милиона долара. Затова и сме сигурни, че сега отново планира нещо внушително.
Още през май месец Том Брейди бе заснет да наглежда строеж. Сега обаче стана ясно, че първатa копка е направена още през 2020 г., когато то все още беше законен съпруг на Бюндхен. През 2021 г. пък бюрото за интериорен дизайн Annette English + Associates, на което той се е доверил, разкрива малко повече за проекта, който все още не е финализиран.
Те го описват като “пространство, което сме предвидили за младо, разрастващо се семейство – такова, което дава най-доброто от климата на Калифорния и което позволява на семейството да процъфтява”. Общата площ на имота е над 1300 кв.м.
В завършен вид ще разполага с огромна основна спалня със самостоятелна баня и тераса, собствена винарска изба, външен бар, огромна мраморна кухня и впечатляващ басейн, разположен в озеленени градини. без особена изненада, в имението е обособено място и за модерна фитнес зала, в която собственикът му да поддържа форма ежедневно, предава Daily Mail.
Докато всичко това се превърне от проект в действителност, Том Брейди живее под наем предимно в Маями. Двамата с Ирина Шейк бяха засечени наскоро и в хотел в Лос Анджелис. А тепърва ще разберем дали именно моделът ще стане стопанката на новия луксозен и доста скъп дом на бившия спортист.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неописуемо щастие сполетя Николина Чакърдъкова СНИМКА

Народната певица Николина Чакърдъкова е на сседмото небе от щастие. Споходи я нещо невероятно, за което тя побърза да се похвали в социалните мрежи. Певицата от Гоце Делчев се похвали, че е станала баба за пети път и показа снимка на внучето.   „Вече съм баба на пет внучета! Да […]

Subscribe US Now