Тежкото изпитание през което премина Джена Джеймисън

Джена Джеймисън придоби световна популярност като порноактриса. Кариерата ѝ в киноиндустрията започва през 1993 и продължава близо 15 години. С днешна дата тя е успешен модел, писател и бизнедама, както и отдадена на семейството майка на три деца.
За съжаление обаче не всичко в живота на Джена е прекрасно. В последните няколко години 49-годишната актриса страда от множество неприятни симптоми като постоянна мускулна слабост и неспособност за ходене. А най-неприятното е, че и до ден днешен заболяването ѝ не е установено.
В началото на 2022 г. самата Джена съобщи в социалните мрежи, че е постъпила в болница, където е диагностицирана с рядък синдром, наречен Гилен-Баре. Това е автоимунно разстройство, при което имунната система на тялото атакува нервите. Изтръпването на ръцете и краката са чести първи симптоми, като може да се стигне до парализа на цялото тяло.
Впоследствие обаче се оказва, че на Джена е поставена грешна диагноза. И в крайна сметка така и не се разбира от какво страда звездата.
Хубавата новина е, че с днешна дата Джена се чувства много по-добре. Още през юли, 2022 г. тя сподели, че започва да ходи отново без чужда помощ след мъчителното изпитание. “Искам да покажа на целия свят, че вече мога да ходя сама. Не е по идеалния начин, но поне съм на крака”, каза тя тогава пред People.
А преди около седмица разкри още по-добри новини, казвайки, че краката ѝ вече са толкова здрави, че дори е започнала да спортува. И че “животът е фантастичен”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ванко 1 заплаши Джизъса: Ако доближи дъщеря ми, ще му избия зъбите, които направи в моята клиника!

Преди дни гръмна бомба за връзка между Благой Георгиев и щерката на Ванко 1 – Ивана Главчева. В последните години Ивана доста се промени визуално и неслучайно преди време бе оприличена дори на попфолк певица. И изглежда е точно по вкуса на Джизъса, за когото обаче се говори, че от […]