Пенелопе Крус – уверена, искрена и много секси

Пенелопе Крус изглежда невероятно, докато позира в латекс за корицата на испанския Vogue. 48-годишната актриса показа сензационната си фигура в черна корсетна горна част на Versace и чифт къси панталони, съчетани със сако от туид на Chanel.
Испанската актриса промени подхода си към актьорството, откакто роди двете си деца –  Леонардо (11 г.) и Луна (почи на 9 г,) от съпруга си от близо 12 години – Хавиер Бардем. Тя започна да участва в по-малко филми и да избира по-внимателно ролите си – да се спира на такива, които почувства със сърцето си, “когато усетя, че са истории, които трябва да бъдат разказани”. 
Говорейки пред изданието за кариерата си, звездата не крие, че животът ѝ се е променил значително, откакто е станала майка.
“Вече не съм на същата възраст, на която започнах и имам две деца. Най-радикалната промяна, която съм преживяла, е да стана майка. Животът ви се променя значително в този момент, много повече, отколкото с който и да е вид проект. Майчинството е приоритет в живота ми”, категорична е испанската актриса. 
Въпреки това обаче, Пенелопе разкрива, че продължава да се радва и да преживява емоционално всяко признание, що се отнася до работата ѝ. Тя не крие, че се е “хвърлила на пода и е започнала да крещи”, след като е била номинирана за Оскар за най-добра актриса в “Паралелни майки” по-рано тази година.
Съпругът й Хавиер Бардем също беше номиниран за награда, но в крайна сметка и двамата загубиха от Джесика Частейн и Уил Смит.
“Хавиер реши, че трябва да гледаме на живо и когато обявиха най-добър актьор и казаха името на Хавиер, започнах да крещя. Не се движеше, не реагираше. Казах му: “Можеш да му се насладиш. Направи нещо, кажи нещо. Но той чакаше, защото си мислеше, че може би ще кажат и моето име. Мислех, че това ще е невъзможно и тогава казаха и моето име. Тогава той започна да крещи”, разказва испанската актриса, като допълва: “Хвърлих на пода. Смеех се и плачех до такава степен, че майка ми ме чу и трябваше да дойде да види дали съм добре”.
Пенелопе Крус споделя още, че получава истински световъртеж, когато види всичко, което ѝ се е случило, откакто е актриса, но според нея усещането за време е много относително понятие. Има обаче едно нещо в актьорството, което никога няма да спре да харесва.
“В актьорската професия никога не чувстваш, че си стигнал дотам, докъдето трябва, че си научил всичко, което трябва да научиш, и това ме радва. Ти си ученик, чирак и всичко останало отива на заден план.” 
Що се отнася до бъдещите ѝ проекти, Пенелопе ще играе съпругата на италианската състезателна легенда Енцо Ферари – Лора, в нов филм, като наскоро беше забелязана на снимачната площадка в Модена, Италия. Пенелопе ще си партнира с актьора от “Междузвездни войни” и “Къщата на Гучи” – Адам Драйвър.
Филмът, който излиза през следващата година, се развива през 1957 г., когато компанията, създадена от Енцо с Лора, е изправена пред фалит и той се подготвя за състезание на 1609 километра.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Куп нови лица в "Преди обед", рокадите са сериозни СНИМКИ

Деси Стоянова и Сашо Кадиев посрещат новия сезон на “Преди обед” на 5 септември с много нови поредици и лица, а изненадите за зрителите не са малко. Нови рубрики, лица и провокации към зрителите е подготвил екипа на предаването “Преди обед” през новия сезон, който започва на 5 септември от 9:30 в […]