Принц Хари и крал Чарлз – на метри един от друг, но без да се видят

В късния следобед на 8 май принц Хари пристигна в катедралата “Сейнт Пол” в Лондон, за да присъства тържествена служба по случай десетата годишнина на игрите за ветерани Invictus. Точно по същото време крал Чарлз беше в двора на Бъкингамския дворец, където посрещаше гости на първото градинско парти за годината.
Двете места се делят от няколкоминутно пътуване с автомобил. И въпреки това баща и син не намериха възможност да се видят. Още седмици преди събитието на малкия му син, кралят беше заявил, че няма да присъства на службата в “Сейнт Пол”.
Принцът обаче все пак получи семейна подкрепа. И тя дойде от страна на семейството на майка му. В катедралата пристигнаха лорд Спенсър и лейди Джейн Фелоус, братът и сестрата на покойната принцеса Даяна, съобщават Tatler.
Те дариха племенника си с прегръдки, които очевидно бяха много нужни на Хари. Според непотвърдена информация условието на Чарлз да се види със сина си е било и Камила на присъства на срещата.
А Хари продължава да обвинява настоящата съпруга на баща си, че е отговорна както за провала на брака на родителите си, така и отчасти за смъртта на майка си. Нашите скромно мнение по темата е, че крал Чарлз би могъл да прояви малко повече самостоятелност от Камила и да не забравя, че освен крал е също така и баща.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Рита Ора и Тайка Уайтити - приказката продължава и след MET Gala

Рита Ора и Тайка Уайтити бяха една от впечатляващите двойки на червения килим на MET Gala 2024. Тя – заради доста провокативния си тоалет, а той – заради ролята си на подкрепящ съпруг, който е готов на всичко, дори да остане в сянка, за да блести силно неговата красива съпруга. За мнозина […]

Subscribe US Now