Ето я Катето Евро в първи клас, призна си, че е… СНИМКИ

Катето Евро се върна в младостта си, а повод за това й даде внучката й Катерина, която утре ще бъде първокласничка. Актрисата призна нещо, което развълнува всички, а сме сигурни, че е повлияло емоционално дори и на сина й Сашо Кадиев.

Освен умилителното признание, което провокира коментари под поста й, тв водещата не пропусна да извади от архива и любопитни кадри от детските си години. Сравнението между нея и внучка й е просто неизбежно.
Катето Евро извади от нафталина СНИМКИ на Сашо Кадиев и трогна всички с думите си

“Първокласничката Катерина Илиева, soon to be Катето Евро! Винаги съм искала да бъда актриса, още на 7 г. го знаех! И ако за повечето деца така изглежда снимката „Аз съм вече грамотен“, за мен това е снимката и погледът „Аз знам, че ще стана актриса“.
Катето Евро е в паника! Ето кой сее зараза в дома й! ВИДЕО
Днес, няколко години по-късно, мечтая и моята Кати, която сега ще е първи клас, да има същия късмет да сбъдне мечтите си и да стане такава каквато иска! Коя ли баба не мечтае за това! Съдейки по Сашко, който е моята гордост, знам, че и Кати няма да ни разочарова!
А междувременно нея я подготвяме усилено за първия учебен ден, защото доброто образование е номер 1 фактор за успех! Традиционно и тази година в @lidlbulgaria има всичко необходимо за учениците – тетрадки, химикалки, раници, и въобще огромен асортимент на всичко, което сте се сетили или не сте се сетили, че им трябва през учебната година”, пише Катето Евро в социалните мрежи./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Грозни слухове и борба за власт в четвърти епизод на "Домът на дракона"

Бавно, но уверено вървим към преполовяването на първи сезон на “Домът на дракона” (House of the Dragon) и става все по-интересно. Разбира се, не сме и очаквали нищо по-различно от Джордж Р.Р. Мартин и компания. В първите три епизода видяхме някои доста зрелищни сцени, убийства и най-важното… дракони. За да продължат […]

Subscribe US Now