Иво Димчев шокира всички с чорапите на Лили Иванова и портрет на Путин

Иво Димчев трудно ще направи нещо, което да не предизвика общественото внимание, защото винаги залага на скандалния елемент, който му е и като визитна картичка.

Изпълнителят наскоро шашна всички с това, което направи по време на изложбата си в столична галерия, на която изложи портрети на Путин, Фройд, Доган, Тръмп и редица други мастити политически фигури и остри умове.
Иво Димчев заразява наред с ХИВ?!

“Направил съм ги с моя печат”, разкри техниката си певецът, който не пропусна да се изфука, че колекционери яко са наддавали най-вече за портретите на руския президент Владимир Путин, пише “Хотарена”.
Джулиана Гани срина със земята Иво Димчев
И за капак в галерията Димчев е изтипосал и чорапите на Мария Силвестър, Лили Иванова, Емил Кошлуков и Григор Димитров./show.blitz.bg  

Източник: blitz.bg
Next Post

Тихата и трудна битка на Линда Еванджелиста с рака

Ракът на гърдата е диагноза, която чуват все повече жени по цял свят – независимо от тяхната възраст, физическо и финансово състояние, както и дали са известни или не. Наскоро Сара Фъргюсън говори открито за своята битка със заболяването, а сега друга известна дама също призна, че се е срещнала с […]

Subscribe US Now