Украинка от “България търси талант” разкри: Танкове стреляха пред дома ми, прощавахме се с живота

Красива украинка Наташа Короткина събра всички погледи на кастингите на “България търси талант” но тя едва успя да се върне в нашата страна за полуфиналите, след като домът й е бил атакуван то танкове по време на войната. 

Танцьорката се разплака и сподели ужасната си лична история, която е преживяла при нападението на Русия и унищожаването на нейния град Мариупол. Наташа накара всички да изтръпнат от разказа й и това, което наистина преживяват хората в Украйна. И как танковете стрелят по месо. 
“След моето участие в “България търси талант” започна войната в Украйна. Много страшна и внезапна. Никой не я очакваше. Мариупол е адът на земята. Боевете продължават и в момента. Хората, които се намират в Мариупол са без вода, без храна, без газ, без светлина. Готвят направо на улицата, на огън. 

Помня как в 5 сутринта чухме ужасен звук и дойдоха танковете. Танкове дойдоха точно на нашата улица. Запознаха да стрелят пред дома ни. В този момент ние бяхме в коридора. Помислих си, че това е краят. Без шанс. И вече се прощавахме с живота. Застанахме на колене. Помня как майка ми ме покриваше с одеяла. А аз си мислех – махни тези одеяла, не мога… И си мислех – нима последното, което ще видя ще е страната на дивана. Стояхме така, танкът започна да стреля и разбрахме, че няма къде да избягаме. Мама казваше – можем да излезем на улицата. Да избягаме. 
Снарядите летяха, пищяха ужасно. Цялата улица е много страшно простреляна. Всички домове – много страшно разрушени. Но някак се спасихме. Така се решихме да тръгнем. Решихме да заминем. Гледах колата и мислех, че това е единственият ни шанс. Събрах костюмите си – най-ценното. Кученцето ми, котката и аз с родителите ми.

За мен е много важно да изляза на сцената на “България търси талант”. Това е шанс, това е чудо, за което благодаря на Бога. И за мен е много важно да разкажа историята си. Да предам всичко, което съм преживяла. Да разказа тази история като предупреждение за хората. Да посветя моя номер на Украйна, на моя град Мариупол, толкова ми е жал за всички хора. Любими хора, които нямат никаква вина. Много искам да има мир. Хората да усетят щастието, да живеят спокойно и да дишат спокойно”, категорична е Наташа./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Задържаха Роксана на летището в Германия ВИДЕО

Певицата Роксана много често пъти из Европа, където изнася концерти на сънародниците ни. Най-често гастролите й преминават през Германия и Белгия.  При последното си пътуване до Германия певицата бе задържана от гранична полиция, а причината изумителна.            View this post on Instagram         […]

Subscribe US Now