Какво развеселява Чарлз, докато се бори с болестта

Откакто беше диагностициран с рак, крал Чарлз се оттегли от публични ангажименти. Той обаче продължи да извършва документалната си работа, а миналата седмица дори се срещна с премиера Риши Сунак.
Междувременно в пощата на Бъкингамския дворец пристигнаха хиляди писма и картички, които искат да пожелаят на краля да се оправя по-бързо. Над 7 хиляди са получени до момента, като не липсват и такива с чувство за хумор.
Именно те зарадваха най-много Чарлз Трети, който признава, че картичката с кучето много го е развеселила. Тексът към нея гласи: “Поне не трябва да носите яка”, а рисунката е на куче с яка като след медицинска процедура.
“Вдигнете брадичката, изпънете гърдите, останете позитивен и не позволявайте на болестта да ви потисне. Вярвайте ми – работи, но основното е да сте със семейството си”, се казва в друго послание, изпратено до краля.
Той получава избрана селекция от писмата и картичките, изпратени до него. Неговите асистенти ги поставят в обичайната червена кутия, с която кралят получава правителствени документи за подпис.
“Да научиш, че имаш рак, е значим момент в живота на всеки човек – няма правилен или грешен начин, по който да реагираш”, коментира Ребека Стед от Macmillan Cancer Support. Тя казва, че след като крал Чарлз съобщи диагнозата си, търсенията за това как се диагностицира рак в интернет са скочили с 40 %, пишат ВВ

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Детайлът, заради който всички обсъждат Дженифър Анистън

На отминалите през уикенда награди на Гилдията на сценаристите от Холивуд (или SAG Awards) Дженифър Анистън беше една от най-забележителните дами на червения килим. Сребристата й рокля със секси цепка на бедрото успя да прикове вниманието. Не по-малък интерес предизвика и бижуто, което 55-годишната актриса носеше – голям пръстен с […]

Subscribe US Now