Рапърът Атанас Колев призна за връзката с фолк звездата Лидия

Взаимоотношенията между рапъра Атанас Колев и фолк звездата Лидия отново предизвикаха вълна от коментари.

Повод този път даде снимка на певицата, публикувана в социалната мрежа. На нея тя позира край морския бряг, демонстрирайки своя сексапил и очарование.
Лидия отново заложи на атрактивна визия, като подчерта в анонса си, че се намира там, където винаги е принадлежала – в родния си град Бургас.
Сред многобройните коментари се отличава този на Атанас Колев, който направи кратко, но категорично обяснение в любов. “Ти си най-яката жена на света” – прави признание той, пише signal.bg. 
Прави впечатление, че тези думи са един от редките коментари, които рапърът оставя под снимка на певицата, с която вече година изглежда са доста близки.
Припомняме, че вече месеци наред двамата провокираха феновете си, като качваха в социалните си мрежи снимки от едни и същи локации, но без да позират заедно като двойка.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от LIDIA (@lidia_alpha)

Любопитството на последователите им е все по-голямо, а най-настоятелно някои подканват: “Качете нещо двамата вече, де”.
На 21 декември Наско Колев отпразнува 26-ия си рожден ден, а по думите му е имал рожден ден като по филмите. На публикуваното клипче се вижда, че плътно до него на купона е и Лидия.
В изблик на щастие тогава той написа: “Никога не ми бяха правили такава изненада за рожден ден. Никога. Като по филмите. Никога не съм предполагал, че може да е толкова хубаво. Толкова емоционално.. Няма такова щастие. Да имаш човек, който да е готов да ти организира и подготви такъв празник, такава изненада… Да имаш хора, които да му се вържат на акъла веднага, да скокнат, да помагат, да бъдат там. Най-голямото богатство. Най-силното оръжие в живота! Най-хубавият подарък. Сигурен съм, че не заслужавам чак толкова много. Но го имам. Имам щастие, имам любов, имам теб, имам вас! Безкрайно благодарен съм. Имах си рожден ден като по филмите”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как е изглеждал Александър Сано преди 20 години

Александър Сано е един от най-извесните български актьори. Гледали сме го в много филми и сериали, сред които “Диви и щасливи”, “В сърцето на машината”, “С река на сърцето”, “Ягодова луна”, “Южен вятър” и други. Една от любимите ни негови роли, с която определено успя да спечели сърцето на половин […]

Subscribe US Now