Специалният повод на внучката на кралица Елизабет

След смъртта на Елизабет Втора всички погледи са вперени в преките й наследници – новият крал Чарлз и неговите деца. Покойната кралица обаче има и други членове от семейството, които заслужават внимание.
Като принцеса Йожени – една от двете дъщери на низвергнатия принц Андрю, третото дете на Елизабет и принц Филип.
Преди ден 32-годишната Йожени отбеляза четвъртата годишнина от сватбата си с Джак Бруксбанк. Двамата се венчаха на 12 октомври 2018 г. в параклиса “Сейнт Джордж” на замъка Уиндзор.
Снимката, която внучката на кралица Елизабет публикува в Instagram, показва младоженците в специалната карета, която ги откара по улиците на Уиндзор и е в черно-бяло. От People ни припомнят, че Йожени е облечена в дълга бяла сватбена рокля и диадема със смарагди.
Брачната церемония е извършена пред 800 гости, като най-височайшите от тях са кралицата и съпругът й принц Филип. На обяда след нея официален домакин е Елизабет Втора, а сред сервираните блюда са шотландски яйца и йоркширски пудинг.
През септември 2020 г. Йожени и Джак Бруксбанк стават родители на момченце, което кръщават Огъст. Първата му публична проява беше по време на Платинения юбилей на кралицата през юни 2022 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Криско отвя колегите по приходи! Ето какви тлъсти пачки е надиплил насред кризата

Челната тройка на най-печелившите музиканти в родния шоубизнес за изминалата година затваря – Кристиан Талев-Криско. Продуцентската компания „Адаманд мюзик“, в която рапърът е съдружник с режисьора Кирил Кирилов, е обявила 586 000 лв. за 2021 г., което е леко повишение при 443 000 лв. за 2020 г. Същото е положението […]