Пълно дъно за Джизъса след развода, изненадващо се оказа, че няма…

Кошмарните дни за Джизъса, който в момента се бори за оцеляването си в екстремния формат “Сървайвър”, тепърва предстоят, а причината е поредния обрат в личния му живот и скоростния развод с последната му съпруга Полина, броени месеци след сватбата.

На практика, след като се раздели с брюнетката, ексфутболистът остава бездомен, тъй като няма записан на свое име апартамент, няма дори и автомобил.
Джизъса направи луд цирк във Велинград, но бе заплашен от… СНИМКИ
Очаквано в мрежата заваляха серия от подигравки по негов адрес, най-вече заради факта, че винаги се е изживявал като богаташ, за когото лукса в ежедневието е нещо нормално. “Сигурно сега ще стане клошар като няма жена и дом”, гласи един от коментарите в мрежата по негов адрес.

Припомняме, че преди да се ожени и разведе бързо бързо с Полина, Джизъса бе заедно със Златка Райкова, която му роди и дете. А преди да се хване с плеймейтката, тя беше сгодена за Георги Валентинов, с когото бяха скарани, но се помириха в “Сървайвър”. Към днешна дата пък, Златка е сгодена за нов мъж, от когото чака дете.
Джизъса отслабна драстично в “Сървайвър”, вижте колко СНИМКИ
Покрай развода на Благой Георгиев и Полина, който явно ще бъде финализиран след излизането му от “Сървайвър”, стана ясно и, че Джизъса явно много е закъсал с парите. Неслучайно някои слухове редят, че именно поради тази причина е решил толкова бързо да се ожени за Поли, която е милионерска щерка, пише “Уикенд”.

Какво точно ще прави Джизъса, след като излезе от “Сървайвър” и се разведе с поредната си жена, вече дори не се наемаме да гадаем. Ще почакаме, ще видим.
С парите, както става ясно, е много зле, а дори и да не го признава, няма как да бъдат забравени думите на Златка Райкова не много отдавна във времето, която призна, че е плащала дори издръжките на децата му./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Отвратителен чат на Айлин Бобева от "Ергенът": описва членовете на двама мъже! СНИМКА

Отвратителен чат на Айлин Бобева от “Ергенът” изтече в мрежата и предизвика вълна от негативни коментари по неин адрес от зрители. Съдържанието на написаното от риалити героинята е меко казано скандално, а думите, с които каратистката си борави, предизвикаха небивал гняв сред потребителите. Шокираща СНИМКА издава огромна измама в “Ергенът” […]