Прищевките на звездите, за които дори наемат хора

Известните личности водят натоварен живот. Имат много служебни ангажименти, често са на сцената или на път. Затова и имат нуждата да бъдат постоянно заобиколени от служители, които да им помагат в поетите ангажименти и спазването на сроковете.
Често се случва обаче изискванията към служителите да надвишават това, за което са наети предварително. Като се добави към това и обичайното главозамайване на звездите от славата, то въпросните изисквания могат да станат наистина големи. Дори и странни.
Така например, бившата лична асистентка на Лейди Гага я подвежда дори под съдебна отговорност  заради извънреден, при това неплатен, труд. А в последствие пише книга, разкриваща някои доста пикантни прищявки на певицата.
Сред тях е твърдението, че Лейди Гага често е настоявала служителката да ляга в леглото ѝ. При това не само за да го затопли предварително, но и защото изпълнителката не обичала да спи сама.
Да бъдеш част от кралско семейство пък вероятно не е лесна задача. Неизбежно е свързана с редица формалности и нуждата от персонал, който да помага при изпълнение на хилядите задължения, пише Stars Insider.
Ето защо крал Чарлз има собствен “dresser”. Или иначе казано човек, който му помага да се облича и съблича всеки ден. Може би това е имало смисъл в дните на кралица Виктория, когато облеклото е било с много и сложни елементи. Но с днешна дата по-скоро е част от традицията или прищявка от страна на Чарлз.
Ако пък човек е твърде стриктен и дисциплиниран, какъвто се знае, че е Марк Уолбърг, не би било толкова странно, да наеме човек, който да го буди всяка сутрин. И да му напомня задачите за деня.
Марк става много рано – за да започне със задължителната медитация, последвана от ден, пълен с тренировки и спазване на хранителни режими. Говори се също, че е много съвестен относно времето и никога не закъснява за своите ангажименти.
В последно време Гуинет Полтроу е известна не толкова с филмовите си роли, колкото със здравословния си начин на живот. Тя дори се прослави като “уелнес гуру”. Около нея винаги има цял екип от експерти, които я поддържат във върхова форма по всяко време.
Сред тях са остеопат, натуропат, алерголог, кръвен анализатор, множество диетолози, лични треньори и масажисти.
Марая Кери има репутацията на една от най-претенциозните звезди в шоу бизнеса. И според разкази на хората от личния ѝ персонал това е абсолютно вярно.
Вокалният ѝ треньор разкри преди време, че до певицата винаги стои човек, който държи питие, в случай, че ожаднее. Казва също, че наема хора, които вървят пред нея, за да я хванат, в случай, че се спъне. Кучетата ѝ пък си имат своя лична бавачка.
Джъстин Бийбър може и да е твърде млад, но вече знае как да се възползва от преимуществата на звездите. По време на своите изпълнения на живо, той е придружаван от цял антураж. Често той включва над 20 души, чиято цел е единствено да помагат на изпълнителя.
И докато Бийбър хапва преди шоуто, до него винаги има един човек, който държи питието му и друг, който взема сандвича или парчето пица между хапките и глътките.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Валерия от "Фермата" призна как се е залюбила с Николай СНИМКИ

28-годишната треньорка по художествена гимнастика Валерия Дочева, позната на много зрители от “Фермата” 8, разкрива как е срещнала любовта. С бившия спортист Николай, който е родом от Харманли, се познават от десетина години, но общуването им се ограничава до честитки за имени и рождени дни в социалните мрежи. Така е и […]

Subscribe US Now