Последствията за Аштън Кътчър и Мила Кунис започнаха

Преди малко повече от седмица излезе новината, че актьорът Дани Мастърсън е осъден на 30 години затвор заради две изнасилвания, случили се между 2001 и 2003 г. Само два дни след това стана ясно също, че колегите му Аштън Кътчър и Мила Кунис, с които снимат заедно сериала “Шеметни години” в продължение на цели осем години (1998-2006 г.), са изпратили писма в негова подкрепа до съдията по делото.
Във въпросните писма Кътчър твърди, че като приятел Дани Мастърсън му е оказал “само положително влияние”, а Кунис го определя като “невероятен приятел” и нейн “по-голям брат”. По думите ѝ неговата грижовност и съвети са допринесли както за личното ѝ, така и за професионалното ѝ израстване.
Аштън Кътчър и Мила Кунис обаче вече се извиниха за писмата в подкрепа на Мастърсън. Миналата седмица двойката публикува видео в Instagram, в което обяснява, че е на страната на жертвите и е наясно с болката, която написаното от тях може да е причинила.
Критиките към двамата актьори обаче не стихнаха след изявлението им и много хора изтъкнаха, че написването на писмата в подкрепа на Дани Мастърсън е деяние, което противоречи на мисията на организацията им Thorn. Основана през 2009 г. от Аштън Кътчър и бившата му съпруга Деми Мур, организацията се бори със сексуалното малтретиране на деца.
Мила Кунис също беше част от Thorn, а Аштън Кътчър официално се оттегли от поста си на председател на борда. “Мисията винаги трябва да бъде приоритет и искам да поднеса искрените си извинения на всички жертви на сексуално насилие и всички в Thorn, които съм наранил с това, което направих”, се казва в изявлението на актьора за неговото напускане.
Той също така се извинява и на широката общественост, но и изтъква, че все пак се гордее с постигнатото през последното десетилетие с организацията и ще продължи да я подкрепя.
От Thorn също коментираха решението на Аштън Кътчър и Мила Кунис да освободят постовете си. Те остават признателни за приноса на актьора, като изтъкват, че той е изиграл значителна роля в дейността и са благодарни за участието му през последните 15 години. “Ние нямаше да сме този Thorn, който сме днес, без приноса на Аштън”, се казва още в изявлението на организацията, цитирано от Entertainment Weekly.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Драма в семейството на Денис Хайрула от "Ергенът"

Помните Дениз Хайрула от първия сезон на романтичното риалити шоу “Ергенът”, която преди това се прочу и като любовница на бизнесмена Христо Сираков. В живота на риалити героинята напоследък не се случват никак радостни събития. Брюнетката, която така и не успя да се пребори за сърцето на първия най-желан тв […]

Subscribe US Now