Секс страсти в “Игри на волята”, Вики и Цецо се… СНИМКИ

В новия сезон на “Игри на волята” вече има двойка, около която вероятно тепърва ще се развиват любовни сценарии. Зрители на риалити формата, които активно коментират случващото се на арената, вече са убедени, че между Виктория и Цецо ще се случи нещо по-пикантно съвсем скоро.

Двамата си стават все по-близки, често се уединяват, за да си споделят това онова, а според мнозина вече са видими и първите любовни искри помежду им. 
Яко “захапаха” Веселина от “Игри на волята”, а тя… СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от ИГРИ НА ВОЛЯТА: БЪЛГАРИЯ (@igri.na.voliata.bulgaria)

“Има химия между тях и тя се вижда отдалеч. Готини са!”, “Определено са си близки. След играта я целуна по главата и си личеше от начало колко държи на нея”, “Много са ми сладки! Дано да има любов!”, “Има. Той я харесва, но за нея той е просто пионка да се придвижва по-напред…”, гласят само част от коментарите в социалните мрежи.
Жени Джаферович вся раздор в “Игри на волята”, зрителите са бесни СНИМКИ
Доста хора обаче смятат, че Виктория се опитва да подражава на Паулина от трети сезон на “Игри на волята”. “Мисли се за много важна, както беше Поли”, пише потребител, а доста други го подкрепят в мнението му./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Viktoria Grigorova (@viktoria_grigorova)

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Правил ли си е пластична операция Зак Ефрон

Благодарение на ролята си в “Спасители на плажа” Зак Ефрон успя да се поизтупа от сладникавия образ на Disney, който го направи известен. За целта актьорът се превърна в същински терминатор, като физиката му е доста трудно да бъде постигната повторно. Тя е постигната чрез много тренировки и стриктен режим […]

Subscribe US Now