Калин Вельов се ожени на 50 години, а за кум избра Филип Аврамов СНИМКИ

На 50 години музикантът Калин Вельов се ожени за своята приятелка Ирина Вълкова, която е компютърна специалистка. Двамата са заедно от две години. 

Сватбата им се състоя в скромен кръг с най-близките им хора. За кумове на новото семейство бяха поканени актьорът Филип Аврамов и приятелката му Христина Димитрова.
 

Булката е планинарка и голям любител на конна езда. Тя също така е убеден защитник на животните и има голяма страст към кучетата. Въпреки че Калин има вече една дъщеря от предишна връзка, това е първата му сватба. 
“Човек и добре да живее..се жени. Три пъти го предупредих, но той си го искаше. А е трогателно, че Калин не знаеше, че ще станем роднини по този начин. Три пъти Ура! за новото семейство Вельови!  Обичаме ви”, написа кумът Филип Аврамов./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Матю Пери след новината за смъртта му - защо никой от колегите му от "Приятели" не реагира на случилото се

На 28 октомври, в дома си в Лос Анджелис, почина звездата от сериала “Приятели”. 54-годишният Матю Пери беше намерен безжизнен в джакузито си и като основна причина за смъртта му се посочва удавяне. Не са открити следи от насилие, както и наркотици, предават говорители на актьора и местните власти. Тепърва […]

Subscribe US Now