Защо Ева Мендес е забранила на децата си да ползват интернет

Ева Мендес и Райън Гослинг са от известните личности, които не обичат много да говорят за личния си живот, като го правят наистина рядко.
Актьорите имат две дъщери Есмералда (8 г.) и Амада (7 г.) и за тях също не обичат да споделят подробности. Но понякога Мендес го прави чрез профила си в Instagram.
Така например от един от последните ѝ постове в социалната мрежа разбираме, че двете им деца все още нямат достъп до интернет. Към клипче, в което тя поклаща отрицателно глава, актрисата пише, че точно това е реакцията ѝ, когато децата попитат дали са достатъчно големи, за да имат профили в социалните мрежи или искат нещо, което изисква връзка с интернет.
Според E! News, в коментарите под поста Ева Мендес признава, че колкото по-големи стават дъщерите ѝ, толкова по-трудно ще може да им забранява да използват интернет и социални мрежи. Нещо, което предизвика смесени реакции, защото някои хора коментират, че живеем във времена, в които достъпа до интернет и необходим и неизбежен.
Актрисата се съгласява с това, но смята, че децата като цяло не трябва да бъдат допускани до използването му. Според нея по същата логика на децата не им е позволено да гласуват, да карат коли и да пият алкохол. “Особено социалните мрежи.”
На въпрос кога смята да позволи на децата си да използват социалните мрежи, Ева Мендес признава, че няма ясен план. Като допълва, че ще се информира относно това как те влияят на детския мозък и развитието му. 
Въпреки това Мендес и Райън Гослинг позволяват на децата си да използват техния iPad, за да гледат филми, но устройството няма връзка с интернет.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Червеният бански и малкият секси детайл - Блейк Лайвли в един горещ летен тренд

Вероятно Блейк Лайвли винаги ще носи част от Сирина ван дер Удсън в себе си, благодарение на дългите златисти коси и бляскавия външен вид. И дори ансамбълът, с който наскоро актрисата се появи край басейна препраща към енергията на героинята ѝ от популярния сериал “Клюкарката”. В публикация в Инстаграм, виждаме […]

Subscribe US Now