Кейт Мидълтън каквато не сме я виждали досега

Отминалият уикенд се оказа доста спортен за херцозите на Кембридж. Докато принц Уилям от трибуните на Уембли, а децата му най-вероятно край телевизионния екран подкрепяха женския национален отбор по футбол във финала за Евро 2022, съпругата му беше извън Лондон.
Кейт Мидълтън се включи в състезание, част от Игрите на Общността на нациите.
40-годишната херцогиня беше част от отбора по ветроходство на Великобритания. Приятелското гранд при на страната срещу Нова Зеландия се състоя в Плимът, а Кейт облече екип на националния отбор.
Към нея се присъедини сър Бен Ейнсли – най-успешния британски ветроходец и носител на няколко златни олимпийски медала.
Преди самото състезание пък херцогинята участва в събитие на 1851 Trust – благотворителна организация, основана от Ейнсли.
Целта й е да насочи вниманието на младежите до 16 години към опазването на околната среда и да ги стимулира да проявяват интерес в сферата на науките, чрез които могат да се борят срещу промените в климата и негативното влияние върху природата. Кейт Мидълтън е патрон на 1851 Trust.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Албена Вулева "захапа" хейтърите от плажа, в мрежата стана страшно! СНИМКИ 18+

Може и скоро да не сте чели нищо за Албена Вулева, но със сигурност не сте изненадани, че тя успява, по един или друг начин, отново да прикове вниманието. Бившата тв водеща в момента се е отдала на тотален плажен релакс в Кипър, но не пропуска да “захапе”, разбира се, […]