Влошава ли се състоянието на Брус Уилис

Много от феновете на Брус Уилис вероятно все още не могат да приемат факта, че повече никога нямат да видят любимия си актьор в нови роли. През март той обяви, че се оттегля от актьорството заради тежко заболяване, което би му попречило да играе нормално.
Брус разкри, че е диагностициран с болестта афазия, която представлява увреждане на способността да възпроизвежда и/или разбира чужда реч. Диагноза, която е изпитание не само за него, но и за цялото му семейство.
Деми Мур и Брус Уилис отдавна са смятани за най-близките бивши в Холивуд. Двойката, която беше женена цели 11 години и има три деца Румър (34 г.), Скаут (31 г.) и Талула (28 г.), се е сближила още повече след тежката диагноза на Брус, пише RadarOnlinе.
“Деми е в постоянен контакт с Брус и Ема”, разкрива източник на изданието. “Тя се възползва от всяка възможност, за да прекара време с него. Ако не е до него, тя се обажда по телефона, за да може Брус да чуе гласа й.”
Цялото семейство се е сплотило около 67-годишната звезда. “Те знаят, че той няма да е тук завинаги”, казва вътрешен човек. “Така че те ценят всеки един момент.”
Смесеното семейство на Деми и Брус – той има две дъщери с Ема: Мейбъл (10 г.) и Евелин (8 г.), често прекарват ваканции в Айдахо заедно.
“Винаги са имали специално време заедно. Семейните традиции, които обичаха, продължават, като техните пижамени партита и вечери с игри.” Сега Деми и Ема са дори още по-близки, докато се борят с влошаването на състоянието му. Според изданието Ема Хеминг се е превърнала в посредник между бившите.
“Брус не може да каже много и не изглежда, че схваща всичко от това, което другите казват”, споделя още източникът, близък до семейството. “Така че Ема наистина е гласът и комуникаторът за него.”
Въпреки влошеното му здравословно състояние, близките му се опитват да останат здрави и с много надежда в сърцата, особено с наближаването на празниците.
“Има дни, в които виждат проблясъци на стария Брус, но те са кратки и далечни”, разкрива източникът. “Изглежда той се изплъзва все повече от тях и това разбива сърцата им.”
Всички те се надяват да прекарат празниците с любимия си татко. “Момичетата не могат да си представят Коледа без Брус. Беше болезнено да го гледам как се влошава. На по-големите момичета им липсва старият Брус – този, който ги дразнеше за гаджетата им и им даваше непоискани съвети.”
Според доверения източник на изданието, с наближаването на Коледа, всичко, което семейството на Брус Уилис може да направи, е да му кажат колко много го обичат и да се молят за празнично чудо. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сексапилната фенка на Хърватия, която всички футболни фенове зяпат

Катар наложи строги правила относно облеклото за Световната купа. Посетителите са посъветвани да покриват раменете си и да избягват къси поли. Има високи глоби и дори затвор за феновете, които показват телата си. Хърватката Ивана Нол обаче решава да рискува, като наруши правилата многократно. На мача между Хърватия и Япония тя […]

Subscribe US Now