Мадалина Геня превзема и Netflix

След като Григор Димитров и Мадалина Геня се разделиха, не чуваме кой знае колко много нови неща около актрисата и модел.
Тя обаче използва профила си в Instagram, за да държи последователите си в течение какво се случва с нея. И какви успехи постига, разбира се.
Именно от профила на Геня в социалната мрежа разбираме, че филм с нейно участие превзема класациите на Netflix. Става дума за Deep Fear, в който страхът и големите акули са гарантирани.
В него Мадалина Геня влиза в ролята на Наоми – очарователна дама, която обича да плава из водите край Карибите със своята яхта. Животът ѝ обаче се преобръща, когато намира в океана мъж и жена (Макарена Гомес (“Новите съседи”, “30 сребърника”) бедстващи и ги спасява.
Е, оказва се, че тези двамата са наркотрафиканти и буря е потопила плавателния им съд. Те отвличат Наоми и я принуждават да се гмурне до потъналата им лодка, за да извади на повърхността всички 850 килограма кокаин, които са на борда ѝ. Но големият проблем е, че с бурята са дошли и гигантски акули, които не се свенят, когато отхапват.
Трейлърът не загатва кой знае каква дълбочина в сюжета, обрати или пък впечатляващи визуални ефекти, но се оказва, че се харесва на хората. Мадалина Геня споделя в профила си в Instagram, че Deep Fear е пожънал успех в Netflix.
Актрисата се хвали, че филмът с нейно участие е влязъл в топ 10 на седмичните класации за най-гледани филми на стрийминг платформата в няколко страни по света, сред които САЩ и Великобритания.
От написаното от Мадалина Геня разбираме, че освен в главната роля, тя е и изпълнителен продуцент на филма. За да отпразнува този успех, Геня сподели и няколко свои секси снимки по бельо, които са били заснети в Малта, където е била ситуирана и продукцията за филма.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво разкри Камила за болестта на крал Чарлз

Отминаващата седмица мина под знака на тежката диагноза на крал Чарлз. След първоначалния шок от изявлението на Бъкингамския дворец, той се срещна за кратко с принц Хари, остави в ръцете на принц Уилям част от задълженията си, и отлетя със съпругата си към Сандрингам. Първата публична проява на Камила след […]

Subscribe US Now