Заляха сръбската звезда в “Игри на волята” с тотален хейт заради… СНИМКИ

Алекса е последният участник в “Игри на волята”, който успя да си извоюва място на арената, след като в последната битка в племето на Резервите пребори Елина, която напусна риалити предаването без дори да се докосне до истинското състезание. 

За племето на Супергероите сръбската риалити звезда се оказа истински дар, тъй като сините определено имаха нужда от някаква мотивация, за да продължат играта след три тежки седмици на Реката. След вчерашната битка неговата половинка Елица веднага намери начин да му сподели какво точно се случва като разделение в племето на Непобедимите. И за да я защити, шампионът по борба не си спести нищо!
Мирела от “Игри на волята” се оплака от жесток проблем, лицето й… СНИМКИ 18+

Още на арената той обяви, че би се впуснал в битка винаги преди жените от неговото племе, докато мъжете от коалицията на Аспарух и Генчо стоят и се крият зад нежния пол. Самочувствието на сръбската риалити звезда обаче, моментално подразни немалка част от зрителите, ако съдим по коментарите в социалните мрежи.
Куков от “Игри на волята” крие тъмно минало, подозират, че е… СНИМКИ
“Тоя Алекса е пълен комплексар, има време ще си покаже рогата. И какво толкова го възхваляват не знам, въздух под налягане е”, “Само срещу жени се бореше… сега ще те видим!”, “Сърбинът много почна да си вярва”, гласят само малка част от яростните възгласи във виртуалното пространство.

Недоброжелатели не спестиха коментар и за сълзите на Жени Джаферович, провокирани от любовта между Алекса и Елица. Една песен, изпята от сърбина, накара Жени да се сети за семейството, което я чака вкъщи. Тя определи шампиона по бокс като “великан” и допълни, че точно това е мъжка постъпка./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Макензи Скот се развежда отново

В началото на 2019 г. бяхме доста изненадани от новината, че Джеф Безос и съпругата му Макензи Скот се развеждат след 25 години брак. В резултат на което тя се сдоби със състояние от няколко милиарда долара. Но през изминалите три години на няколко пъти обяви големи дарения. А през миналата […]

Subscribe US Now