Какво е състоянието на Джеръми Ренър след инцидента със снегорин

2023-а определено не започна по най-добрия начин за Джеръми Ренър. На 1 януари той претърпя инцидент със снегорин пред дома си в Рино, щата Невада. Вследствие на това беше превозен по спешност с хеликоптер до болница.
Вече е ясно, че 51-годишният актьор от “Отмъстители” е бил опериран заради травми в областта на гърдите. Както и че те са причинени от собствения му снегорин с тегло около 6.5 тона. В момента обаче Ренър е в стабилно състояние.
Показва го и сам с първа снимка от болницата, на която виждаме и наранявания по лицето му. “Благодаря на всички за милите думи. Прекалено смазан съм, за да пиша в момента. Но ви изпращам любовта си”, пише той към снимката.
Ето и точно как се е случил инцидентът с него. В първите часове на новата година снежна буря навява нови преспи сняг в Рино. Роднина на Ренър се оказва приклещен в колата си от снега, заради това актьорът използва снегорина си, за да му помогне. Машината е подобна на тази от долната снимка.
След като почиства снега около автомобила, актьорът слиза от снегорина, за да поговори с роднината си. Снегоринът обаче тръгва на празен ход, и когато Ренър опитва да се качи, за да го спре, част от машината минава през него, гласят обясненията на шерифа на Рино Балаам, цитирани от ВВС.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

По-възрастен мъж хвана Крисия за дупето и предизвика скандал в мрежата СНИМКА

Талантливата певица Крисия си навлече гнева на хората, след като в социалните мрежи се появи скандална снимка, на която наричащият себе си “пиар на звездите” Наско Лазаров я е прегърнал по доста странен начин.  Негативите по-скоро са насочени към Лазаров, който е поставил ръцете си върху задните части на малката […]