Раздялата между Силвия Петкова и Зоран май е шменти-капели… СНИМКИ

В началото на юли Силвия Петкова обяви, че със Зоран се разделят, но запазват приятелските си отношения. Новината предизвика бързо бурни вълнения в мрежата, защото двамата се славеха като една от най-стабилните двойки в шоубизнеса.

Към днешна дата обаче, някои започнаха да се съмняват дали наистина раздялата им е била сериозна или просто емоционално следствие от неприятен разговор. И дали Силвия и Зоран не са отново симпатичното семейство, което бяха.
Бомба! Силвия Петкова и Зоран се разделиха СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от ᔕIᒪᐯIᗩ ᑭᗴTKOᐯᗩ (@silvia_petkova_official)

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Petrovski Zoran (@petrovski_zoran)

Оказва се, че само месец, след като обявиха, че се разделят, двамата май отново са заедно – на къмпинг Черноморец. Освен това актрисата е изтрила статуса си, в който обяснява, че двамата вече не са заедно. В профила на Зоран също липсва.
Както се казва – тази новина със сигурност ще зарадва феновете на двойката./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненада! Джулиана Гани и Илиян се събраха и... СНИМКИ

След бурната си раздяла и всевъзможните словесни шамари, които си размениха в публичното пространство, Джулиана Гани и Илиян Найденов хвърлят нова бомба. Двамата се оказаха заедно, а причината ще изненада мнозина, но и не чак толкова, защото става дума за кръщенето на сина им Давид. Картинката със сигурност ще предизвика много […]