Галена направи драстична промяна, не прилича на себе си СНИМКИ

Галена определено е една от фолкзвездите, които обичат да експериментират често с визията си. И за разлика от други свои колежки, които не смеят с години да променят цвета на косата си или прическата, то тя го прави като за световно.

Наскоро изпълнителката показа съвършено нова визия, която със сигурност нито един от феновете й, дори и най-верните от тях, не е очаквал да види точно от нея. И все пак, промяната е факт!
Ето коя голяма певица ще вземе мястото на Галена в “Гласът на България” СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Galena (@galena1)

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Galena (@galena1)

От кадрите, които Галена е качила в Инстаграм профила си се вижда ясно, че тя е вече с доста къса коса, но пък все така убийствено сексапилна, както и преди това.
Нещо лошо се случи с Галена, отмени участията СНИМКА
Може би този вид е провокиран от нов проект, в който певицата ще участва в скоро време. А може и просто да е решила да промени малко начина, по който изглежда, за да е по-интересна./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Тази СНИМКА 18+ на голия Алек Сандър побърка мрежата

Певецът Алек Сандър скандализира сериозно мрежата, след като преди броени часове се пусна полугол на стори в профила си и накара фенките си да се размечтаят. Изпълнителят, чието име е Александър Николов, стана известен като Алек Сандър при участието си в 10-тото юбилейно ВИП издание на “ВИП Брадър”. От тогава досега обаче, […]