Близката връзка между синовете на Джон Ленън

Джон Ленън може и отдавна да не е на този свят, но той остави наистина значими неща след себе си. И не става дума само за невероятната музика, която създаде с Beatles, a и след това. Наследството му се състои и от двама сина, които дори тръгнаха по музикалния път на своя звезден баща.
И макар децата на Джон да са от два различни брака, с днешна дата братята имат близка и значима връзка помежду си.
Преди няколко дни, на 8-и април, Джулиън отпразнува своя 60-ти рожден ден с “най-близките и скъпи”, по собствените му думи, до него хора. Той отбеляза юбилея си в парижки ресторант, редом със своя полубрат Шон Ленън.
По повода музикантът дори сподели снимка в социалните мрежи. “Благодаря на звукозаписната компания BMG за организацията и домакинството на тази прекрасна вечеря с моите най-близки хора”, емоционално написа той към кадъра. “И особено на момчето, което седи отляво на мен”, продължи Джулиан, визирайки своя полубрат и допълни: “Това, че беше там, направи празника ми истински специален”.
Джулиън не пропусна да сподели и поредица от снимки, на които позират специално двамата с Шон. Големият брат е плод на връзката на Джон Ленън с първата му съпруга Синтия Пауъл, с която сключва брак през 1962 г. А 13-години по-малкият Шон е от брака на музиканта с Йоко Оно.
Сред хората, които се включиха в социалните мрежи да честитят рождения ден на Джулиън бе и Дани Харисън, син на покойния Джордж Харисън. “Обичам ви, момчета. Честит рожден ден, Джулс”, написа той.
Още преди време Джулиън сподели пред People за близката си връзка си със своя брат Шон, определяйки го дори като “най-добър приятел”. Музикантът разкри и, че двамата общуват помежду си постоянно и дори да не могат да се видят всеки ден, разговарят често по телефона.
Джулиан, освен с музика, се занимава и с фотография и режисура на документални филми. Автор е и на редица детски книги.
Последния си албум, със заглавие “Jude” издаде през септември, споделяйки тогава, че се чувства в най-добрия период от живота си. “Сякаш винаги съм се стремял да стигна до тук. Пътуването беше дълго, но си струваше – и открих истинско място на спокойствие и удовлетворение.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секси снимките на Кендъл Дженър с изрязан бански

Всеки, който следва Кендъл Дженър в социалните мрежи, знае, че моделът въобще не се свени и смущава да провокира последователите си. Прави го доста често с рекламни кампании, като при последната ѝ видяхме колко секси може да изглежда един полупрозрачен дълъг потник. Без излишни дрехи и задръжки. Дженър обаче не захвърля […]

Subscribe US Now