Джордж Клуни признава, че е щастлив да има до себе си жена с “класи” над самия него

Джордж Клуни осъзнава, че е истински щастливец. С факта, че има жена като Амал Клуни до себе си.
Двойката сключва брак през 2014 г. и оттогава холивудският актьор не спира да парадира пред света, че се е обвързал с жена, която е не само красива, но и истински умна и интелигентна. В скорошно интервю за Page Six Клуни дори заяви, че смята, че Амал, която е адвокат и филантроп, е далеч над неговата класа.
“Минаха толкова години откакто сме заедно, а аз все още мисля, че Амал е стои наистина на много високо ниво.” казва той. “Мисля и, че всеки би казал същото.”
Клуни и Амал се срещат за първи път през 2013 г. в Италия, на езерото Комо. Сключват брак само година по-късно. “Както във всеки брак, и те са имали своите предизвикателства и е трябвало да се адаптират към определени ситуации и предизвикателства”, казва близък източник пред US Weekly. “Направили са своите компромиси, установяване на граници и са подходили с много търпение, за да запазят връзката”.
Така те успяват и до днес – а доказателство за това са и шестгодишните им близнаци – Ел и Александър.
Всъщност Джордж Клуни често говори в публичното пространство за брачния си живот и за усещането да бъде родител. “Не знаех колко непълноценно бе съществуването ми, докато не срещнах Амал”, сподели той преди известно време пред GQ. “А след това всичко се промени. И разбрах как съм живял в едно огромно празно пространство.”
Той обича да разказва и за готварските умения на Амал. Които обаче явно не съществуват. “Ще ви кажа в какво съпругата ми е истински добра. Тя е един от най-големите адвокати в света. Много я бива – но когато става дума за готвене, по-добре е аз да се заема. Или всички ще умрем”, казва още шеговито Клуни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-голямата травма във връзката на Джей Ло и Бен Афлек

Преди почти месец стана ясно, че Дженифър Лопес готви ударно завръщане към музиката. На 16 февруари, цели 20 години след излизането на албума ѝ This Is Me…Then, феновете ѝ ще получат неговото продължение – This Is Me… Now. Вълнението за предстоящата премиера обаче е дори още по-голямо, тъй като заедно […]

Subscribe US Now