Суки Уотърхаус вече не крие дъщеричката си от Робърт Патинсън

След като Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън тихомълком посрещнаха първото си дете през март, изпълнителката за първи път сподели повече за голямата промяна в живота си с пост в Instagram през април.
Тогава тя качи поредица от селфита от периода на бременността си, за който призна, че е бил предизвикателство. По-нататък в описанието на поста си тя допълва, че следродилният период пък е бил изпълнен с “вълнуваща радост, толкова много смях, сълзи и толкова много хормони”.
Новината за раждането на дъщеричката си Суки Уотърхаус потвърди официално по време на участието си на фестивала Coachella през април. На сцената тя обяви, че заедно с половинката си Робърт Патинсън са посрещнали момиченце.
Сега, няколко месеца по-късно, изпълнителката вече не крие бебето си и е готова да сподели повече за първите си дни като майка. На корицата на августовския брой на British Vogue Суки Уотърхаус позира, гушнала тримесечната си дъщеричка.
Пред изданието тя издава, че заедно с Робърт Патинсън вече са били готови да станат родители и бебето е било планирано.
“Един ден се спогледахме и си казахме: “Е, едва ли някога ще бъдем по-готови.” Помислих си: “Какво може да създаде повече хаос?”
Въпреки че 32-годишната изпълнителка и 38-годишният актьор все още не са се оженили, по всичко личи, че връзката им е доста стабилна. В интервюто си Суки Уотърхаус разказва също и историята на запознанството си с Робърт Патинсън.
“Бях сигурна, че съм го срещала преди много време. Но той не мислеше, че сме се виждали преди”, казва тя.
Първата им среща всъщност е била преди шест години в Лос Анджелис по време на събитие с други актьори. Сред останалите поканени са били Ал Пачино, Хавиер Бардем и Пенелопе Круз, но Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън са били единствените, които са изпитвали леко неудобство и това им е дало повода да се заговорят. Въпреки че тогава така и не си разменят телефонните номера, се срещат отново няколко месеца по-късно.
Британката не крие, че актьорът я е спечелил с чувството си за хумор. “Направо грея, когато съм около него”, допълва тя. И издава, че макар че той е и доста тревожен човек и в началото е бил нервен относно бащинството, сега е доста по-спокоен. По думите на изпълнителката той е бащата на детето ѝ, на когото се е надявала.
В интервюто тя споделя също, че половинката ѝ изобщо не се притеснява от бившите ѝ, дори когато пее за разбитото си от тях сърце в песните си.
Преди да се събере с Робърт Патинсън, Суки Уотърхаус е имала връзки с популярни мъже като Диего Луна, Майлс Кейн и Брадли Купър, като за раздялата ѝ с последния от тях не скрива, че е била трудна.
Въпреки че не навлиза в конкретни подробности, изпълнителката споменава, че “когато ти се случи нещо публично и историята зад него е тъмна и трудна и всъщност не се справяш добре и не можеш да се обясниш на света, това е много изолиращо и дезориентиращо”.
По думите на Суки Уотърхаус двайсетте години “са доста садистични”. Тя уточнява, че любовта, която е изпитвала тогава, е била “фетишизация” и когато човек е обичан само по този начин, бива единствено наказван.
“Когато навлезеш в 30-те си години, почти моментално получаваш малко повече уважение. Това е някак възхитително и шокиращо едновременно”, споделя още тя.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кралската ложа на Уимбълдън - кой може да седи там

Смятан за най-престижния тенис турнир в света, Уимбълдън прави всичко по силите си да бъде именно такъв. Като се започне със стриктното правило играчите да са облечени в бяло и се стигне до специалната Кралска ложа. Разположена на централния корт на Уимбълдън, тя има точно 74 места. Както можем да […]

Subscribe US Now