Какво е имало между Никол Шерцингер и Ник Кенън

На Никол Шерцингер не ѝ върви особено в любовта, но пък това не я спира да я търси постоянно. В момента тя е във връзка с Том Евънс, но списъка с мъже, с който е излизала, не е никак кратък.
В него е и Ник Кенън. Комедиантът и рапър говори малко повече за отношенията между двамата в подкаста The Jason Lee Show. Кенън, който може да се похвали, че има 12 деца от различни жени, споделя, че Шерцингер е единствената жена, която е ухажвал сериозно и след която е тичал.
Комедиантът твърди, че е бил влюбен в изпълнителката и дори ѝ е подарил Библията, защото тя е много духовен човек и почита християнството.
Ник Кенън допълва, че е ухажвал Никол Шерцингер в проъдлжението на години и именно Библията се е оказала това, което му е отворило пътя към нея. Кенън обаче не споделя детайли около това кога двамата са били близки.
Още през 2014 г. обаче заяви, че Шерцингер е сред жените, с които е бил интимен през годините, пише Insider. В момента двамата работят заедно в “Маскирания певец”, където Кенън е водещ, а изпълнителката е част от журито.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Килиън Мърфи и защо славата е вредна

Макар и с няколко сериозни роли – “28 дни по-късно”, “Вятърът в ечемичените ниви”, “Закуска на Плутон” и дори “Батман в началото”, Килиън Мърфи оставаше малко встрани от вниманието, което получават повечето американски звезди от неговата величина. Едва след сериала Peaky Blinders 46-годишният ирландец си спечели заслужено признание и вярна […]

Subscribe US Now