Защо всички нападнаха дъщерята на Скалата

Преди около две години стана ясно, че най-голямата дъщеря на Дуейн Джонсън – Симоне, е решила да поеме по стъпките на баща си и се е захванала с кеч.
Дебютът ѝ в WWE предстои, защото през цялото това време тя е тренирала и се е усъвършенствала. Все пак, има оставени от баща си доста големи обувки за запълване. 
Симоне Джонсън вече дори е избрала сценичния си псевдоним, с който ще излиза на ринга пред многохилядна публика. Ейва Рейн ще бъде името, с което дъщерята на Скалата ще сломява противниците си.
Но според People не всички са доволни от избора ѝ. В социалните мрежи има коментари на хора, които не разбират защо е игнорирала името на баща си. И тя реши да им отговори.
В профила си в Twitter Симоне пише, че вече ѝ е омръзнало да говори по тази тема, но наистина не разбира защо е толкова важно за хората, че някой иска да се разграничи от семейството си.
Защото различното име не е проява на неуважение към постигнатото от семейството ѝ. В друг туит Симоне пише, че би могла да изгради кариера около името на баща си, но и тогава ще има недоволни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg