Зоуи Кравиц и Робърт Патисън са опасно близки

Пандемията спъна сериозно много филми, между които и “Батман”. След няколко месеца прекъсване заради COVID-19, екипът се върна на снимачната площадка, но след едва един работен ден всичко отново спря, защото се оказа, че не кой да е, а самият Батман е с положителен тест.
И въпреки всички препятствия, с които се сбълска екипът на филма, “Батман” вече е в кината и се радва на задоволителен успех.
Според The Hollywood Reporter, “Батман” е спечелил 128.5 милиона долара от бокс офиса в Америка за първите три дни от пускането си. А междувременно Зоуи Кравиц и Робърт Патисън се появяват на бляскави премиери в Лондон и Ню Йорк, където събират всички погледи с невероятния начин, по който изглеждат.
На премиерата на “Батман” в Лондон актрисата се появи в специално изработена за случая дълга черна рокля с презрамки около врата на френската луксозна марка Yves Saint Laurent. Daily Mail определиха тоалета ѝ като “въплъщение на самото изкушение”.
В Ню Йорк 33-годишната актриса излезе на филмовото събитие в рокля, отново вдъхновена от Жената котка. Приказната тематична дреха е дело на модна къща Oscar de la Renta.

Като оставим настрана бляскавите им тоалетие на премиерите в Лондон и Ню Йорк, Зоуи Кравиц и Робърт Патисън дадоха още един повод да се говори за тях. Този път става дума за една от последните им фотосесии за списание Wonderland. Пред обектива на фотографката Елън фон Унверт актьорите изглеждат не само опасно близки, но и много секси. 
Зои Кравиц и Робърт Патинсън споделят откровено за първите си впечатления един от друг на снимачната площадка и за това как хората реагират на тях, когато получават ролите на Батман и Жената котка.
“Да участваш във филм за Батман е наистина различно преживяване от всичко друго. Не е като да срешнеш някой познат и той те пита върху какво работиш?” Това е ужасен въпрос, защото трябва да обясниш целия сюжет на бъдещия си проект и се получава един много странен разговор. Толкова различно е, когато просто кажете: “Правя филм за Батман!” Всеки знае какво означава това и се вълнува. Те искат да знаят за това и вие сте развълнувани да им кажете. Има много различна енергия около този филм. Брат ми и сестра ми мислят, че сега съм готина”, споделя Зоуи Кравиц пред списанието. 
Що се отнася до отношенията между Зоуи Кравиц и Робърт Патисън, двамата бързо си пасват и се успяват да изградят една страхотна симбиоза, която им помага да се чувстват в свои води и да се справят идеално с поставената им задача.
“Искам да кажа, че не беше много трудно за нас да изградим връзка на екрана, мисля, че Мат беше развълнуван, нали? Когато четяхме заедно, беше доста лесно да се свързваме и да играем един с друг”, разкрива Робърт Патисън, който не крие колко доволен е останал режисьорът Мат Рийвс от избора си, поверявайки ролите на Батман и Жената котка именно на Робърт Патисън и Зоуи Кравиц. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ева от "Ергенът" събра всички погледи с тази секси СНИМКА 18+ от Дубай

Певицата Ева, която е сред претендентките за спечелване на сърцето на “Ергенът” Виктор Стоянов, избяга от ниските температури и се радва на хубаво време в Дубай.  Провокативната участничка в шоуто се наслаждава на свободата си след края на формата, който е заснет през лятото.  Още една участничка от “Ергенът” е […]