Петя Буюклиева приклещи на тясно Христо Стоичков и го застави да…СНИМКА

Певицата Петя Буюклиева беше в публиката на последния лайф на “Като две капки вода”, където се видя с голямата футболна звезда Христо Стоичков. Камата беше поканен като гост-жури в шоуто и раздаваше оценки на участниците. 

Гласовитата певица веднага го приклещила по време на рекламите и освен да го тормози за снимка, тя го заставила с покана, на която той нямал друг избор, освен да приеме. 
“Най-свежото и емоционално селфи с великия Христо Стоичков на сцената на Капките!! И той ще присъства на мега концерта ми на 23 юни в зала 1 на НДК”, похвали се Петя. 

Тя най-накрая ще осъществи обещания концерт, който няколко пъти бе отлаган след въвеждане на противоепидемични мерки. “С мен бъди” е озаглавен спектакълът на Буюклиева. С този концерт тя ще отпразнува 40 години на сцена. 
С нея на сцената ще бъде голям бенд със 17 от най-добрите български музиканти заедно с вокалистки и балета Funky Monkeys, с който се сприятелява покрай участието си в “Като две капки вода” през 2019 г. Специално за юбилейния си концерт Петя Буюклиева е подготвила златните си хитове с нови аранжименти./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg