Принц Луис под въпрос за коледния концерт на Кейт Мидълтън

Този петък, 8 декември, ще се състои станалият вече традиционен коледен концерт, организиран от принцесата на Уелс. За трета поредна година тя събира обществено полезни лица в Уестминстърското абатство, където заедно с кралското семейство всички отбелязват предстоящите празници.
На коледния концерт на Кейт Мидълтън миналата година присъстваха двете й по-големи деца принц Джордж и принцеса Шарлот. Те са на десет и осем години, което ги правеше подходяща да присъстват на подобно събитие.
За тази година обаче много от поданиците на Уилям и Кейт се надяват да видят и четиригодишния принц Луис на събитието. За момента двореца Кенсигтън не потвърждава дали той ще присъства.
Според кралския анализатор Емили Наш от Hello e твърде вероятно Луис наистина да бъде на концерта с коледни песни. Причината е, че той вече е малко по-голям и е натрупал известен опит с публични събития.
“Той успя да стои мирно почти през цялата коронация на дядо си крал Чарлз, така че може и да се появи в Уестминстърското абатство”, коментира още Наш. И допълва, че тази година концертът на Кейт Мидълтън е посветен на кампанията й за детско развитие Shaping Us и принц Луис ще стои много на място там.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Чудото на Чарли Шийн

През последните шест години не се говореше много за Чарли Шийн. Той избягваше да попада под светлината на прожекторите и се бе фокусирал върху отглеждането на 14-годишните си близнаци Макс и Боб и възстановяването си от зависимостта от алкохола и наркотиците. Сега обаче актьорът е готов да направи завръщането си […]

Subscribe US Now