Нов резил за Тото от “СкандаУ” след гафа с Ботев и Левски ВИДЕО

Вчера Тото от “СкандаУ” направи голям гаф, заявявайки в подкаста си, че Ботев и Левски, които са загинали за свободата на българския народ, били турци, защото са родени 600 години, след като това тук е Турция.

“И много се дразня, когато слушам някой път как Ботев и Левски са се борили за нашата държава. Ботев и Левски са шесто поколение турци. Защото те са родени 600 години, след като това тук е Турция”, се казва буквално във видеото.
Тото крие упорито името на щерка си цяла година, но жена му… СНИМКА
Осъзнал какъв гаф е сътворил набързо, рапърът веднага добави ново видео с пояснения към предишното. Както се случва обикновено обаче, гафа така става дори още по-голям, отколкото е бил.

“Има един видеоклип, който обикаля в момента в Интернет, в който аз казвам, че Ботев и Левски са шесто поколение граждани на Турция. Така е изрязано, дотам, перфектно! Това исках да кажа, това казвам. Но защо така е изрязано, не знам… Ето какво казва после – “…обичат родината си без да я има по границите”. Ето това казвам – че тия хора са се борили за родината си, не за държавата, която познавате сега като структури, съд, парламент, без значение колко работят, и за държавниците, които в момента познавате. 
Тото от “СкандаУ” изтрещя съвсем, призна за духове, опит за убийство и 4-ти километър ВИДЕО
А ето и контекста на разговора, за да не излезе, че го измислям: “…тогава дори не е имало граници в България. Тогава това е било Турция. Значи тия хора са се борили за родината, а не за държавата.” Това казвам! Не упреквам никого за какво се е борил, а казвам, че го е правил за родината и родината трябва да се обича така, както те. А не да си измисляте, че аз съм казал, каквото някой е искал да кажа, не знам кой. Но не го казвам.

Свалям шапка на Ботев и Левски за това, че са се борили за една родина, която е била поробена. Дали е била поробена или е било присъствие, дали владичество, то вече не може и да се каже, няма и значение. Важното е, че тази родина е била под опеката на Османската империя. И въпреки това тия хора помнят откъде са и се борят за тая родина.
Много хора и до днес казват “Обичам родината си, не обичам държавата си”, и аз може би съм един от тях. Но това не е важно. Важното е, че тези хора – Ботев и Левски, имат съзнанието на българи след толкова много години, след 600 години. А в момента ние идваме от Гложене в София, изкарваме 5 години и викаме “Аз съм от София”. Забравяме от къде сме, а тия хора 600 години не са забравили откъде са”, завършва Тото./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голият Свети Валентин на Елизабет Хърли

Дори и на 57-годишна възраст Елизабет Хърли впечатлява с невероятна визия. Актрисата, за която времето сякаш е спряло, продължава да изглежда все така зашеметяващо. И самата тя явно си дава сметка за това. Затова и често публикува снимки в Instagram с доста оскъдно облекло, а понякога и без такова. Последната […]